Hmm. Alirxpress de o zamanParayı evet siteyi şimdilik hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@TECHNO nun klavyesinden alacağım kendisi de oradan aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siteyi bilmediklerinden biraz zor bazı arkadaşları aliexpress kullandığından onu daha güvenilir buluyorlar
Site güvenilir olduğunu sadece siz bilmiyorsunuz diye açıkladım aliexpress amazon gearbest gibi büyük bir yer diyorumHmm. Alirxpress de o zaman
Onlar kullanmadığı için güvenilir olmuyor değil de.
Ekşi sözlük muhabbetini yap.
İşte diyom ki ekşi sözlük muhabbetini yap o kadar insan güvenilir demiş göster.Site güvenilir olduğunu sadece siz bilmiyorsunuz diye açıkladım aliexpress amazon gearbest gibi büyük bir yer diyorum
Annem de eskiden herhangi bir e-ticaret sitesine öyle diyordu. Şimdi her hafta mutlaka kıyafet alıyor Hepsiburada'danDe ki adamlar milyonlar kazanıyor bizimi dolandıracak.
Bu pandemi döneminde Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden alışveriş yapıyorlar tabiAnnem de eskiden herhangi bir e-ticaret sitesine öyle diyordu. Şimdi her hafta mutlaka kıyafet alıyor Hepsiburada'dan
Kapıda vergi gelse bile ödüyorsun, sonra Banggood'a ödediğine dair belge faturayı vs. atıyorsun onlar sana geri ödeme yapıyor.Onuda açıkladım vergisi satın alınırken direk kesildiğini direk türkiyeye adresine gönderildiğini açıkladım
İlk klavyemde yurt dışından geldiğinden biraz uzak yaklaşmıştı buna ve yine aynı şey oluyor hehKapıda vergi gelse bile ödüyorsun, sonra Banggood'a ödediğine dair belge faturayı vs. atıyorsun onlar sana geri ödeme yapıyor.