Neler Yeni

Ailemi Kanada'ya gitmeye nasıl ikna ederim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Daha lise 1'im Kanada'ya gidebiliriz ama babam "burda kurulu düzenim var oğlum beni orda kim işe alır" diyor, bide ben adam akıllı ingilizce bilmiyorum sizce ileride kendim mi gitmeliyim yoksa babamı ikna mı etmeliyim?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Daha lise 1'im Kanada'ya gidebiliriz ama babam burda kurulu düzenim var oğlum beni orda kim işe alır bide ben adam akıllı ingilizce bilmiyorum sizce ileride kendim mi gitmeliyim yoksa babamı ikna mı etmeliyim?
Babanın haklılık payı var. Yurt dışına çıkınca pat diye düzen kurulmuyor. Kendin ingilizce öğren. Çok başarılı olursan üniversiteye Kanada'ya gidebilirsin ya da burada okursun üniversiteden sonra gidersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Daha lise 1'im Kanada'ya gidebiliriz ama babam "burda kurulu düzenim var oğlum beni orda kim işe alır" diyor, bide ben adam akıllı ingilizce bilmiyorum sizce ileride kendim mi gitmeliyim yoksa babamı ikna mı etmeliyim?
düzgün ingilizce bilmiyorum derken hangi seviye c1 seviyesindeyse sıkıntı değil orda toparlanır ama lise 1 ken zor iş bulmak falan sıkıntı olur ayrıca belirli bir miktar para da gerek bir de öyle gidicem ben diyince almıyolar vatandaşlık şartları falan var öyle kolay değil dil yeterliliği de gerek

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Orada refah var diye babanın orada şıp diye alışıp düzen kuracağını mı zannediyorsun?
Düzen kurmak bu kadar kolay değil tamamen yabancı topraklarda Dost ve yakınlarından uzak bu düzeni kurmak çok zor biraz böyle düşün ayrıca ingilizceni kendin geliştirebilirsin.
Her şey refah'a bakmıyor malesef siz biraz tozpembe üdşünüyorsunuz.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Ailenin ingilizce durumu nasıl?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Kanada da nereden Türk alsam diye düşünüyordu. Belli bir düzeyin üstünde değilsen refah yaşayamazsın. Şöyle düşün bir türk bir suriyeli var hangisini işe alırsın ? Tabii ki Türk'ü. Ama ne zaman ki suriyeli Türk'ten 2 3 kat daha fazla bilgili tecrübeli işe daha yararlı olur. İşte o zaman suriyeliyi belki işe alırsın. Demek istediğimi anlatabildim mi hocam ?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Kanada da nereden Türk alsam diye düşünüyordu. Belli bir düzeyin üstünde değilsen refah yaşayamazsın. Şöyle düşün bir türk bir suriyeli var hangisini işe alırsın ? Tabii ki Türk'ü. Ama ne zaman ki suriyeli Türk'ten 2 3 kat daha fazla bilgili tecrübeli işe daha yararlı olur. İşte o zaman suriyeliyi belki işe alırsın. Demek istediğimi anlatabildim mi hocam ?
Anlatabildiniz de ben orda okumayı düşünüyorum. O yüzden bunlar kafamda var

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
düzgün ingilizce bilmiyorum derken hangi seviye c1 seviyesindeyse sıkıntı değil orda toparlanır ama lise 1 ken zor iş bulmak falan sıkıntı olur ayrıca belirli bir miktar para da gerek bir de öyle gidicem ben diyince almıyolar vatandaşlık şartları falan var öyle kolay değil dil yeterliliği de gerek
c1 ileri seviye oluyor zaten :d?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Baban haklı, sen üniversiteden sonra kendin git.

Top Bottom