neden kiÖyle dersen ters teper bu tür ailelerde, kendin gibi düşünme
Gayet güvenilir bir firmadır. Exa Bilgisayar olarak ailenize gösterin, tarihçesine baksınlar. GameGaraj, Exa Bilgisayar'ın ürünleri son kullanıcıya ulaştırdığı alt kuruluşudurHerkese teşekkürler fikirleriniz için. GameGarajdan almayı planlıyorum orası nasıldır? (burayıda gösteririm)
Gayet güzel , hızlı ve güvenilir bir firmadır.Herkese teşekkürler fikirleriniz için. GameGarajdan almayı planlıyorum orası nasıldır? (burayıda gösteririm)
Dolandırılma riskin varmış da göze alıyormuşsun hissi uyandırırsınneden ki
bence sadece mediamark fiyatlarını gösterin internet fiyatlarını gösterin benimkiler aldı işe yarar taktikSoru yukarıda. Bilgisayar almak istiyorum fakat ailem biraz önyargılı internetten alma konusunda. Nasıl ikna edebilirim.
YouTube'dan videoları izletin, eğer sıkıntı yaşarsanız İstanbul'da mağazaları olduğunu, onlarla birebir iletişim kurabileceğini anlat. İkinci olarak videoları izlet, üçüncü olarak yorumları okut.Herkese teşekkürler fikirleriniz için. GameGarajdan almayı planlıyorum orası nasıldır? (burayıda gösteririm)
Aga senin ailen zaten almaya yatkınmış o zamanbence sadece mediamark fiyatlarını gösterin internet fiyatlarını gösterin benimkiler aldı işe yarar taktik
lan dur tüm tuşlara basmaTüm söylediklerinizi deniycem teşekkürler.
almaya iknlardı mahalla pc yerine görtürüceklerdi beni arkadaşımın ailesine tutmadı bu taktik rx 550 4gb ekran kartlı pcye 6k verdiler xDAga senin ailen zaten almaya yatkınmış o zaman
RX550 ye 6K mı?lan dur tüm tuşlara basma
Mesaj otomatik birleştirildi:
almaya iknlardı mahalla pc yerine görtürüceklerdi beni arkadaşımın ailesine tutmadı bu taktik rx 550 4gb ekran kartlı pcye 6k verdiler xD