MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
televizyonu satmaya ikna et üstüne biraz daha koy al.
Kanka ben gidip siparis vermiştim ailemden cok laf yesemde odedim aldim baska çare bulamadim24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani kendi paranla mı yoksa babanın parasıyla mı sipariş etmiştinKanka ben gidip siparis vermiştim ailemden cok laf yesemde odedim aldim baska çare bulamadim
Babam yok brom kendi paramı kazanıp aldım 65' samsung 8kNasıl yani kendi paranla mı yoksa babanın parasıyla mı sipariş etmiştin
Katılıyorum. En dandik 32” tvler bile 2.000₺ olmuş. Adam akıllı bir tv için en az 8-9 bini gözden çıkarmak lazım. Az para değil.Boz diyenler şaka mı? Hiç mi ailenizi düşünmüyorsunuz gençler?
1920 1080 da panel eskidi artıkHocam bozulana kadar kullanın ne olucak. Az uzaktan bakın. TV 768p felan mı
Bütçeniz var ve özellikle almıyorlarsa onların tercihi sonuçta. Para sıkıntı ise zorlamayın.1920 1080 da panel eskidi artık
Hocam ailenin durumu varsa karşılarına otur ve söyle. İkna taktikleri çoğu zaman işe yaramaz, istersen ev işlerinde yardım et sonra söylersin24 inç IPS monitör den LCD Tv ye bakınca görüntü çamur gibi geliyor.
Aileyi nasıl ikna ederim yeni TV almaya?
Not oturma odasına kendime özel TV değil.
Alıntıyı görüntüle
32 inç artık küçük geliyor.ben 1080p 32 inch seg tvyi yıllarca monitör olarak kullandım,ps4 ile onlarca oyun bitirdim hiçbirinde görüntü kötü gelmedi şuanda yatak odasında tv olarak kullanıyoruz gayet yeterli hocam fazlası lükse giriyor çalışıp kendiniz alabilirsiniz