Air Force alınır mı?

Adidas Campus bakabilirsin , onun dışında alınabilir para sıkıntın yoksa.

Adidas Campus bakabilirsin , onun dışında alınabilir para sıkıntın yoksa.
Yani hocam almışken bi kere düzgün alayım tek çeşit ayakkabı kullanıyorum uzun süre memnun bıraksın sıkıntı çıkarmasın gerisi önemli değil. Yani sürekli ayakkabı alan birisi değilim. Mesela 5 yıl gitse iyi olur.

Yani hocam almışken bi kere düzgün alayım tek çeşit ayakkabı kullanıyorum uzun süre memnun bıraksın sıkıntı çıkarmasın gerisi önemli değil. Yani sürekli ayakkabı alan birisi değilim. Mesela 5 yıl gitse iyi olur.
5 yıl zor

Yürüyüş hariçi pek dışarı çıkan birisi değilim. Max 2 haftada bir. Sizce ne kadar dayanır? Beyaz rengi güzel durduğu için düşündüm ama yıpranmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
5 yıl zor hocam onun dışında alınabilir

5 yıl görmesi biraz zor gibi ama bence mükemmel bir ayakkabı.Her türlü kombininize yakışır cinsten bir ayakkabı.

En alttaki link yani siyah beyaz olan ve sadece düz beyaz olanı çok güzel bende beyazı var 6 aydır falan kullanıyorum her kombinle gidiyor

En alttaki link yani siyah beyaz olan ve sadece düz beyaz olanı çok güzel bende beyazı var 6 aydır falan kullanıyorum her kombinle gidiyor
Hocam onun satıcısı sıkıntılıymış da editlediğim linklere bakar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,300
Üyeler
184,612
Son üye
feronias
Geri