Neler Yeni

Air Pods 2'den Air Pods Pro 2'ye Geçilir mi?

Bana göre pronun gürültü engelleyicisi iphone ile kullanılan kulaklar arasında en iyisi. İlk geçtiğimde şaşırtmıştı, çok başarılı.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Bana göre pronun gürültü engelleyicisi iphone ile kullanılan kulaklar arasında en iyisi. İlk geçtiğimde şaşırtmıştı, çok başarılı.
Peki silikon olayına alışabilir miyim sizce, sorun yaşadınız mı bu konuda?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,663
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Apple ekosisteminde kalmak istiyorum hocam sağol yine de :)
Hocam airpods pronun baski yapmasinin sebebi silikonlu olmasi. Normal airpods silikonsuz oldugundan oturu daha rahat bir kulaklik. Fakat bu rahatligin eksi taraflari da var. Silikonsuz oldugundan dolayi basslar iyi degi. Ses yalitimi iyi degil.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Arif Çelebi
Bence denemeden karar vermemek gerekiyor benim kardeşimde pro modeli vardı birkaç gün denemeye çalıştım inanın hiç alışamadım çok rahatsız etti çıktığından beri airpods 2 modelini kullanıyorum hiç üzmedi spor falan yaparken de kulağımdan hiç düşmedi ANC gerçekten kullanışlı bir özellik ama kulaklığı takamadıktan sonra ne yazık ki bir anlamı kalmıyor

Peki silikon olayına alışabilir miyim sizce, sorun yaşadınız mı bu konuda?
Hocam izolasyon için silikon şart. Dışarı ses gitmesin, dışardan ses gelmesin diyorsan silikona mecburuz. Ben uzun süreli kullanmadığım için sorun olmuyor. Telefon gelince kutudan çıkarıp takıyorum kulağa sonra geri takıyorum. Veya yolculuklarda vb. Diğer kulaklıklara nazaran inanılmaz bir gürültü engellemesi var çok ilginç bangır bangır ses olan yerlerden acil toplantılara katıldım ve karşı tarafa hiç ses gitmedi. He dersen hergün günde 4-5 saat aralıksız takar mısın kulağına? Hayır takamam.

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
Çağ atlarsın. Airpods pro 2 kullanıyorum airpods 1 den geçtim. İyi ki geçmişim dedirtti şu an airpods prom kaybolsa hiç düşünmeden gider bir daha alirim.

yenigeldim

80+ Silver
Bence denemeden karar vermemek gerekiyor benim kardeşimde pro modeli vardı birkaç gün denemeye çalıştım inanın hiç alışamadım çok rahatsız etti çıktığından beri airpods 2 modelini kullanıyorum hiç üzmedi spor falan yaparken de kulağımdan hiç düşmedi ANC gerçekten kullanışlı bir özellik ama kulaklığı takamadıktan sonra ne yazık ki bir anlamı kalmıyor
silikon değiştirdin mi ki? 3 boyut geliyor.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bence geçmelisin. Aradaki fark değiştirmeye değer. Hem diğerinide kardeşine vericekmişsin, o da mutlu olur.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Pro 2 var bende kulağıma oturmuyor diye geri iade edeceğim ama o ANC gerçekten müthiş bir olay sessizliğe gömüldüm resmen

Top Bottom