mehmetcank
80+
Bana göre pronun gürültü engelleyicisi iphone ile kullanılan kulaklar arasında en iyisi. İlk geçtiğimde şaşırtmıştı, çok başarılı.
Peki silikon olayına alışabilir miyim sizce, sorun yaşadınız mı bu konuda?Bana göre pronun gürültü engelleyicisi iphone ile kullanılan kulaklar arasında en iyisi. İlk geçtiğimde şaşırtmıştı, çok başarılı.
Hocam airpods pronun baski yapmasinin sebebi silikonlu olmasi. Normal airpods silikonsuz oldugundan oturu daha rahat bir kulaklik. Fakat bu rahatligin eksi taraflari da var. Silikonsuz oldugundan dolayi basslar iyi degi. Ses yalitimi iyi degil.Apple ekosisteminde kalmak istiyorum hocam sağol yine de
O zaman apple'ın silikonlusunu alalımApple ekosisteminde kalmak istiyorum hocam sağol yine de
Hocam izolasyon için silikon şart. Dışarı ses gitmesin, dışardan ses gelmesin diyorsan silikona mecburuz. Ben uzun süreli kullanmadığım için sorun olmuyor. Telefon gelince kutudan çıkarıp takıyorum kulağa sonra geri takıyorum. Veya yolculuklarda vb. Diğer kulaklıklara nazaran inanılmaz bir gürültü engellemesi var çok ilginç bangır bangır ses olan yerlerden acil toplantılara katıldım ve karşı tarafa hiç ses gitmedi. He dersen hergün günde 4-5 saat aralıksız takar mısın kulağına? Hayır takamam.Peki silikon olayına alışabilir miyim sizce, sorun yaşadınız mı bu konuda?
silikon değiştirdin mi ki? 3 boyut geliyor.Bence denemeden karar vermemek gerekiyor benim kardeşimde pro modeli vardı birkaç gün denemeye çalıştım inanın hiç alışamadım çok rahatsız etti çıktığından beri airpods 2 modelini kullanıyorum hiç üzmedi spor falan yaparken de kulağımdan hiç düşmedi ANC gerçekten kullanışlı bir özellik ama kulaklığı takamadıktan sonra ne yazık ki bir anlamı kalmıyor
Değiştirdim hocam boyuttan değilde silikonun oluşturduğu basınç hoşuma gitmiyor çıkarma isteği duyuyorumsilikon değiştirdin mi ki? 3 boyut geliyor.
İade edilebiliyor mu kulak içi kulaklıklar?Pro 2 var bende kulağıma oturmuyor diye geri iade edeceğim ama o ANC gerçekten müthiş bir olay sessizliğe gömüldüm resmen