Airfryer kullanıcı önerisi

Berk58

80+
Reaksiyon skoru
97
Arkadaşlar airfryer almak istiyorum ama piyasada çeşit çeşit var.Camli fırın benzeri olan var birde kapalı kap şeklinde olanlari var hangisini önerirsiniz? Tencere benzeri kulpsuz bir kap ile sulu yemek yapabilir miyim o camlı fırın benzeri airfryer da.

Ekler

• Screenshot_2023-04-03-14-34-21-417_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-04-03-14-34-21-417_com.google.android.youtube.jpg
    704.6 KB · Hit: 70
  • Screenshot_2023-04-03-14-33-25-005_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-04-03-14-33-25-005_com.google.android.youtube.jpg
    522.7 KB · Hit: 71
Yaparsın diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
silindi

Son düzenleme:
silindi

Son düzenleme:
Arkadaşlar airfryer almak istiyorum ama piyasada çeşit çeşit var.Camli fırın benzeri olan var birde kapalı kap şeklinde olanlari var hangisini önerirsiniz? Tencere benzeri kulpsuz bir kap ile sulu yemek yapabilir miyim o camlı fırın benzeri airfryer da.
Airfryer da var firinda her hafta mangal da yaparim et tavuk balik.
Söyle soylim et balik tavuk izgaranin tadi hic birinde yok.
Airfryer biraz ara eleman gibi pratik vs .
ama ne yagda kizarmis patates gibi oluyor patatesi ne de baligi. Ha cok mu kotu hayir. Ama benim gibi damak taina duskun birine gore degil.

sadece tavuk kelebek ve kanat vs mangala es deger tadi guzel.
Ama benim zaman kiymetli ben komur yakamam vaktim yok veya cok mangalla aram yok diyorsaniz airfryer alin baya şirin kullanisli bir şey tam bekar ögrenci şeysi aslinda. Her şeyi de pisiriyor orjinali gibi olmasa da.

Normal fırınınız varsa gerek yok bence.
Normal fırına göre tek avantajı hacmi küçük olduğu için çabuk ısınıyor.
Yanlış. Çabuk ısınıyor değil pratik pişirme diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pratik bişeyler için gayet iyi. Evde kullanıyorum philips xxl olması lazım modeli. Tatlı da yaparsın yemek de. Milyon tane tarif var

silindi

Son düzenleme:
silindi

Son düzenleme:
Geri