Neler Yeni

Yardım airpods 4 ANCsiz alınır mı? yardım yalvarırım

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
airpods 4 ancsiz olandan almak istiyorum aktif gürültü engelleyicic pahalı geliyor 9 bin vericek gücüm yok nasıl bilgisi olan biri varmıdır önerirmisniz yoksa 3. nesil daha mı kafi benim kulak yapım değişik hangisi daha iyi olur bilgisi olan yazabilirmi teşekkür ederim

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka eger Apple ekosistemi kurmak zorunda degilsen JBL veya Jabra bakabilirsin. O kulakliklarin özellikleri de iOS'ta kusursuz calisiyor hem de daha ucuza ANC'li kulaklik cözmüs olursun

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral kulak üstü çok sevmiyorum eğer kulaküstünden bahsediyosan sabah okula falan giderken kulak içiler daha rahat oluyor apple ekosistemi kurmak zorunda değilim kulak içi bildiğin varsa yardım edebilirmisini

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
kral kulak üstü çok sevmiyorum eğer kulaküstünden bahsediyosan sabah okula falan giderken kulak içiler daha rahat oluyor apple ekosistemi kurmak zorunda değilim kulak içi bildiğin varsa yardım edebilirmisini
JBL ve Jabra kulak ici modelleri mevcut. JBL model olarak bir öneri yapamam ama Jabra tarafinda bütcene uygun Elite modellerine falan bakabilirsin. Ben 1000TL'ye Jabra Elite 3 aldim ve memnunum 1.5 sene olmustur

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
JBL ve Jabra kulak ici modelleri mevcut. JBL model olarak bir öneri yapamam ama Jabra tarafinda bütcene uygun Elite modellerine falan bakabilirsin
teşekkürler kral araştırıym sağoalsın

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
Jabralar apple uyumlu değildir. Elite 7 pro kullandım, bağlantı hatasından tutun da kulaklığın mikrofonlarının senkronize çalışmamasına varıncaya kadar bir sürü problem yaşadım. İphonelarla airpodslar en iyi uyum sağlar. Ondan sonra ankerler de güzel uyum sağlar.
Slikonsuz bir kulaklıkta anc çok sağlıklı olmaz. O yüzden ancye ekstra para vermeye gerek yok. Bütçe o kadar yoksa anker liberty 4 nc tavsiye ederim.

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
Jabralar apple uyumlu değildir. Elite 7 pro kullandım, bağlantı hatasından tutun da kulaklığın mikrofonlarının senkronize çalışmamasına varıncaya kadar bir sürü problem yaşadım. İphonelarla airpodslar en iyi uyum sağlar. Ondan sonra ankerler de güzel uyum sağlar.
Slikonsuz bir kulaklıkta anc çok sağlıklı olmaz. O yüzden ancye ekstra para vermeye gerek yok. Bütçe o kadar yoksa anker liberty 4 nc tavsiye ederim.
onlarda bağlanma solrunu gibi olaylar yaşanmaz demi kral

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
airpods 4 ancsiz olandan almak istiyorum aktif gürültü engelleyicic pahalı geliyor 9 bin vericek gücüm yok nasıl bilgisi olan biri varmıdır önerirmisniz yoksa 3. nesil daha mı kafi benim kulak yapım değişik hangisi daha iyi olur bilgisi olan yazabilirmi teşekkür ederim
Dostum 3. Nesil alma. 3. Nesil de h1 çipi var ve çok kötü. Kesinlikle 4 al.

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir

İos ile uyumsuz çalışacağını sanmıyorum. Marka gayet kaliteli zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada bu
sağolasın kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum 3. Nesil alma. 3. Nesil de h1 çipi var ve çok kötü. Kesinlikle 4 al.
öyle yapıcam gibi duruyo ayrı bi markanın almazsam 9 k anc veremicem hem şarjı daha fazla bitiyo gibi gbi

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hasan Alnıkara
iPhone kullanıyorsan kesin AirPods al burdakilerin yorumuna bakma yok jabraymış oymuş buymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom