Yardım AirPods 4 sesi azaldı

Reaksiyon skoru
27
Merhaba AirPods 4 alalı 3 hafta falan oldu gayet memnundum ancak 2 gün önce kulak çubuğuna kolonyayı sıkıp baya bastırarak sildim siyah kısmını ve ışıktan bakınca sanki ortası bana tıkanmış gibi geldi diğer kısımlar açıkken siyah zar gibi olan kısmın. Arkadaşlar eskisine göre sesler özellikle konuşmada bir tık daha boğuk ve en önemlisi ses aşırı azaldı. Apple'ın dediği gibi diş fırçasıyla temizledim bir gece kuruttum kulak çubuğuyla bastırmadan sildim üfledim çektim falan ama bir faydası olmadı yani bu cihazlar bu kadar narin değil bildiğime göre bir taktiği olan var mı düzelmez ise ne yapmalıyım.

kulak kirin kaçmış olabilir
bant yapıştır sök belki kiri çıkarır

kulak kirin kaçmış olabilir
bant yapıştır sök belki kiri çıkarır
Valla bant iş yapmıyor da tırnağı siyah kısma atıp baya bastırınca sarı sarı pislik çıkıyor nasıl çıkartıcam işte ben bi şekil yaparım da kulaklığa kolonya falan girer devresine en güvenli ne yapabilirim acaba

valla çözüm yok, geçmiş olsun. Temiz kullanmalıydınız

Hocam millet yok makineye girdi yok suya değdi falan filan diyor bu kadar kolay bir şey olmamalı bence.
su buharlaşır kalıntı bırakmaz, kulak kiri organik atık bırakır, kurursa da hiç çıkmaz

Geri