peki fiyat olarak pro 2 avantajlı mı 3 yıllık olması beni korkutuyor ama sorunu yok dedi adamPro 2 al.Airpods pro;bir süreden ve fazla kullanımdan sonra kulakta ağrı ve yara yapıyor.ANC özelliğide silikonsuz olmasından dolayı doğru düzgün çalışmıyor,bazen seste cızırtılanmalar oluyor.Belki de Android cihazda kullanmamdan kaynaklanıyordur, bilmiyorum.
pro 3 aldım mükemmel ötesipeki
peki fiyat olarak pro 2 avantajlı mı 3 yıllık olması beni korkutuyor ama sorunu yok dedi adam
bu ilanPro 2 al.Airpods pro;bir süreden ve fazla kullanımdan sonra kulakta ağrı ve yara yapıyor.ANC özelliğide silikonsuz olmasından dolayı doğru düzgün çalışmıyor,bazen seste cızırtılanmalar oluyor.Belki de Android cihazda kullanmamdan kaynaklanıyordur, bilmiyorum.
Çok sahte ürün var. Ben 1 haftalık cihaz yakaladım sahibindende acil satmak istiyordu. Vodafone üzerinden satın almıştı ben yine de alıp götürüp troyda teknisyene baktırdım detaylı orjinal dedi öyle parasını verdim. Riske girmeye değmez bence.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ilan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.letgo.com/item/airpods-pro-yeni-nesil-iid-1717229986 ve bu var kutu fatura yok diyo garantş var
apple ise kesinlikle airpods ve mümkünse pro modellere bak bağlantı kurup bluetooth menüsüne girersen hiç bir eklenti olmadan neler yapabileceğini görünce bile uyumluluğun önemini anlarsın ama android ise uzak dur gereksiz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ilan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.letgo.com/item/airpods-pro-yeni-nesil-iid-1717229986 ve bu var kutu fatura yok diyo garantş var
karşılaştırılır diyo adam hemde 1 senelik cihaz diğeri 3Çok sahte ürün var. Ben 1 haftalık cihaz yakaladım sahibindende acil satmak istiyordu. Vodafone üzerinden satın almıştı ben yine de alıp götürüp troyda teknisyene baktırdım detaylı orjinal dedi öyle parasını verdim. Riske girmeye değmez bence.
Kulak içi kulaklık alacaksan silikonlu alman lazım.Bu iki model arasında da silikonlu olan Airpods 2.Sen istersen farklı farklı sitelere de bak,belki daha ucuzunu ve daha az kullanılmışını bulursun.Bulamadın diyelim 4.000TL'ye pazarlık yap.peki
peki fiyat olarak pro 2 avantajlı mı 3 yıllık olması beni korkutuyor ama sorunu yok dedi adam
iphone 12 128 kullanıyorumapple ise kesinlikle airpods ve mümkünse pro modellere bak bağlantı kurup bluetooth menüsüne girersen hiç bir eklenti olmadan neler yapabileceğini görünce bile uyumluluğun önemini anlarsın ama android ise uzak dur gereksiz.
pro al geç müzik kulağın yoksa pişman etmez ama batarya hızlı ölüyor bu kulaklıkların 3 yıllıksa dikkat et yapanlarda beceremiyor çakma takıyor uğraştırıyor. bende de 2.nesil pro var ama seneye öğrenci indirimiyle üst seriye geçerim.iphone 12 128 kullanıyorum
airpods 4 almam mantıklı olur mu acaba 3700 verip üste ben kulaklığı 2 yıl oluyo alalı anker güzel ama tipi kötü sevemedim bi türlü satsam satamam zatenpro al geç müzik kulağın yoksa pişman etmez ama batarya hızlı ölüyor bu kulaklıkların 3 yıllıksa dikkat et yapanlarda beceremiyor çakma takıyor uğraştırıyor. bende de 2.nesil pro var ama seneye öğrenci indirimiyle üst seriye geçerim.