Airpods almayı düşünüyorum

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1500
Arkadaşlar merhaba airpods almak istiyorum. Kaliteli replika bildiğiniz varsa olabilir. Orijinallerinde de 1500 tl'yi aşmayacak şekilde hangisini alabilirim önerilerinizi bekliyorum. İkinci sorum ise benim şuanki telefonum iphone eğer telefonumu değiştirirsem yeni telefonumda airpods kullanmaya devam edebilir miyim? Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Arkadaşlar merhaba airpods almak istiyorum. Kaliteli replika bildiğiniz varsa olabilir. Orijinallerinde de 1500 TL'yi aşmayacak şekilde hangisini alabilirim önerilerinizi bekliyorum. İkinci sorum ise benim şuanki telefonum iphone eğer telefonumu değiştirirsem yeni telefonumda airpods kullanmaya devam edebilir miyim? Teşekkürler.
Yeni telefon alırsan kullanabilirsin tabii ki. Replika kesinlikle almanı önermem durumun varsa.

evet durumum var ama çok fazla para da vermek istemiyorum yine öneriniz varsa en fiyat performans hangisi olur sizce
Replika almak yerine bilinen markalardan alabilirsin. Ben Taotronics 53 Pro kullanıyorum ve çok iyi. Yeni modellerini almanı öneririm. 200-350 tl ye mükemmel bir deneyim sunar bence fiyatına göre.

Arkadaşlar merhaba airpods almak istiyorum. Kaliteli replika bildiğiniz varsa olabilir. Orijinallerinde de 1500 TL'yi aşmayacak şekilde hangisini alabilirim önerilerinizi bekliyorum. İkinci sorum ise benim şuanki telefonum iphone eğer telefonumu değiştirirsem yeni telefonumda airpods kullanmaya devam edebilir miyim? Teşekkürler.
Airpods'lar sadece iPhone'larda verimli çalışıyor. Verimliden kastım sana sunduğu özellikleri Android'de kullanamazsın, başka markalara yönel bence.

amazonda 1850 tl airpods pro harika bir cihaz.6 taksit de yapıyorlar.

trendyolda 2.nesil airpods buldum 1200 tl'ye sizce alınır mı yorumları çok iyi zaten

bizde 4 tane var yalan değil sadece ailecek havalı diye aldık vede bir tık kaliteli yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,657
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190
Geri