Neler Yeni

Öneri Airpods pro 2.nesil mi başka kulaklık mı?

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
emircan özütemiz
Kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum şuanda amazon da airpodslar da indirim mevcut taksit sayısı da gayet iyi airpods fiyatına daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı yoksa airpods alınmalı mı?
Not: 15 pro max kullanıyorum birbiri ile uyumu bu kadar önemli mi?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
airpods al
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende kullanıyorum memnunum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet, birbiriyle uyumu çok iyi. iPhone kullanıyorsan AirPods en iyisi

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
2 yıldır Airpods Pro 1. nesil kullanıcısıyım, ses kalitesi, yüksekliği ve gürültü önleme/şeffaf mod özelliklerinden çok memnunum. Şarj olarak da sıkıntı çıkarmıyor, yalnızca artık kutunun bataryası ölüyor tabii. Sık sık şarj etmem gerekiyor. Mikrofon rezalet. Zaten kutudan çıktığında bile iyi olmayan mikrofonlar zamanla kaçınılmaz olarak terdir tozdur berbat hale geliyor. Şu an kulaklıkla telefonda konuşamıyorum. Müzik ve dizi-film olarak mükemmel ama iletişim için çok da iyi değil. Diğer Apple cihazlarıyla çok iyi çalışıyor, Macbook'umla da kullanıyorum. İkinci nesilde ilkinin üstünde bir çip ve yeni özellikler de var, tavsiye ederim. Mikrofon sorununu çözdüler mi bilmiyorum, çözdülerse mükemmel olmuştur. Fiyatı sorun değilse kesinlikle alın derim, iPhone kullanıyorsanız tabii. Bir dönem Xiaomi bir telefonla kullandığımda bahsettiğim performansı asla alamadım. Belki telefon kaynaklıdır, belki iOS olmadığı içindir, orasını bilemiyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 yıldır Airpods Pro 1. nesil kullanıcısıyım, ses kalitesi, yüksekliği ve gürültü önleme/şeffaf mod özelliklerinden çok memnunum. Şarj olarak da sıkıntı çıkarmıyor, yalnızca artık kutunun bataryası ölüyor tabii. Sık sık şarj etmem gerekiyor. Mikrofon rezalet. Zaten kutudan çıktığında bile iyi olmayan mikrofonlar zamanla kaçınılmaz olarak terdir tozdur berbat hale geliyor. Şu an kulaklıkla telefonda konuşamıyorum. Müzik ve dizi-film olarak mükemmel ama iletişim için çok da iyi değil. Diğer Apple cihazlarıyla çok iyi çalışıyor, Macbook'umla da kullanıyorum. İkinci nesilde ilkinin üstünde bir çip ve yeni özellikler de var, tavsiye ederim. Mikrofon sorununu çözdüler mi bilmiyorum, çözdülerse mükemmel olmuştur. Fiyatı sorun değilse kesinlikle alın derim, iPhone kullanıyorsanız tabii. Bir dönem Xiaomi bir telefonla kullandığımda bahsettiğim performansı asla alamadım. Belki telefon kaynaklıdır, belki iOS olmadığı içindir, orasını bilemiyorum.
Apple'ın mikrofonları iyi olurdu aslında.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mikrofon için çok iyi diyor herkes kız arkadaşım da 2.nesil var düz model onun bile mikrofonu harika şekilde ses iletiyor

airpods al

bende kullanıyorum memnunum
2024 de yeni bir kulaklık tanıtma ihtimalleri var mı acaba

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum şuanda amazon da airpodslar da indirim mevcut taksit sayısı da gayet iyi airpods fiyatına daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı yoksa airpods alınmalı mı?
Not: 15 pro max kullanıyorum birbiri ile uyumu bu kadar önemli mi?
Benim alalı 1 ay oldu. Normalde o kadar para vermeyecektim. Uyumluluk konusunda o kadar ısrar ettiler ki. bende ona binaen aldım. Apple Music ile kayıpsız seste mühteşem. Şarjı iyi gidiyor şuan mikrofon konusunda problem yaşamadım. Detaylı test edemedim mikrofonu. Benim gibi uzun süre bir eşyayı kullanıyorsan alınabilir. Benim telefonum İphone 14

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim alalı 1 ay oldu. Normalde o kadar para vermeyecektim. Uyumluluk konusunda o kadar ısrar ettiler ki. bende ona binaen aldım. Apple Music ile kayıpsız seste mühteşem. Şarjı iyi gidiyor şuan mikrofon konusunda problem yaşamadım. Detaylı test edemedim mikrofonu. Benim gibi uzun süre bir eşyayı kullanıyorsan alınabilir. Benim telefonum İphone 14
spotify kullanıyorum ama öğrenciliğim bitti bırakmayı da düşünüyordum apple music kullanı mı spotify kadar kolay mı aynı mantıkla mı çalışıyor

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
spotify kullanıyorum ama öğrenciliğim bitti bırakmayı da düşünüyordum apple music kullanı mı spotify kadar kolay mı aynı mantıkla mı çalışıyor
Kullanım konusunda alışkanlık meselesi ama sanki spotify biraz daha kullanışlı ama ses kalitesi farkı hissedilir derece. Zaten googlede araştırma yaparsan, müzik platformlarının kalite sırlaması şeklinde sonuçları görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum airpods pro 2 parasını sonuna kadar hak eden bir kulaklık şuanda aldı başını gitti bana kalırsa hala hak ediyor. Tek sorunu rüzgarlı bir alanda olunca mikrofonu rüzgarı kesmek için sizin sesinizi de çok bastırıyor karşı tarafın anlaması zorlaşıyor haricinde güzel.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
emircan özütemiz
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum airpods pro 2 parasını sonuna kadar hak eden bir kulaklık şuanda aldı başını gitti bana kalırsa hala hak ediyor. Tek sorunu rüzgarlı bir alanda olunca mikrofonu rüzgarı kesmek için sizin sesinizi de çok bastırıyor karşı tarafın anlaması zorlaşıyor haricinde güzel.
evet fiyat ciddi manada artış gösterdi ama yine de artmaya devam edecek yeni model kulaklık ne zaman çıkacak acaba beklemek mi lazım yoksa bu modeli mi kullanmak gerekir

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
mikrofon için çok iyi diyor herkes kız arkadaşım da 2.nesil var düz model onun bile mikrofonu harika şekilde ses iletiyor

2024 de yeni bir kulaklık tanıtma ihtimalleri var mı acaba
O zaman hayırlı olsun :D

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
emircan özütemiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR