🔥İndirim Airpods pro 2.nesil 8100tl

Teknosa outlet 2 stok var kutu hasarı var ürün hasarı yok iade seçeneği var servis kontrolünden geçmiş ürün
bence alınmaz 2. el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknosa outlet 2 stok var kutu hasarı var ürün hasarı yok iade seçeneği var servis kontrolünden geçmiş ürün
hem sağlık açısından hemde servis vs onun yewrine sıfır daha mantıklı kafan rahat

bence alınmaz 2. el
2. El değil ürünler teşhir değil outlet ama sanırım şu an stok bitti

bence alınmaz 2. el

hem sağlık açısından hemde servis vs onun yewrine sıfır daha mantıklı kafan rahat
Ürün 2. El değil kutusunda hasar var

valla çekilirdi kutu hasarı ne olacak

neyse sıfır kullanılmamış pro 2'yi 6ya aldık uzun bi süre rahat ettirir o beni, pro 1 hala çalışıyo ufak bi cızırtı sıkıntısı var sadece :D

2. El değil ürünler teşhir değil outlet ama sanırım şu an stok bitti
Daha yeni çıkmış bir ürünün hemen outlete düşmesi sence de şüpheli değil mi hocam? Bence de kısa süreli bir kullanım görüp iade edilmiş bir kulaklık gibime geldi.

Daha yeni çıkmış bir ürünün hemen outlete düşmesi sence de şüpheli değil mi hocam? Bence de kısa süreli bir kullanım görüp iade edilmiş bir kulaklık gibime geldi.
Yok ürünler öyle değil 3900 lük smart folioyu geçen 1800 e çektim

Yok ürünler öyle değil 3900 lük smart folioyu geçen 1800 e çektim
Emin misiniz hocam? Outletin olayı o zaten. İade edilmiş veya satılmayıp vitrinde kalmış ürünler outlette satılır.

Teknosa:

Outlet Ürünü Nedir?

Outlet & Teşhir ürünleri, başka bir müşteri tarafından açılmış, iade edilmiş veya mağazalarımızda sergilenmiş olabilir.

Ek olarak daha demin linkteki ürün AirPods Pro 3 iken şu an AirPods Pro 2'ye dönüştü. Kendin mi değiştirdin bilmiyorum da eğer Teknosa değiştirdiyse büyük komedi.

stok var 8100e ama zaten 0ı 10k 1yıl garantin çöpe gidiyor değmez bence

stok var 8100e ama zaten 0ı 10k 1yıl garantin çöpe gidiyor değmez bence
Sıfır şekilde AirPods Pro 2 almak da pek mantıklı değil. O paraya kadar çıkınca Pro 3 almak daha mantıklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,922
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri