Neler Yeni

AJ139 Pro VS Attack Shark X3 Hangisini Almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Özhan Arlı
Bütçe
1500
aj139 pro ve attack shark x3 arasında kaldım fakat iki mousenınde yabancı forumlarda birkaç sorunu oldugunu öğrendim. aj139 pro %30 sarj seviyesinin altına düşmeden sarj edılmıyormus sadece kırmızı ışık yanınca sarj oluyormuş. attack shark x3 içinde söyleninen sorunlar mousede kopma takılma sorunları oluyormuş fakat Kysona M600 sürücüsüyle sorunsuz çalıştığı söyleniyor açıkçası kararsız kaldım kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. max 1500 tl kablosuz beyaz mouse önerebilirsiniz. teşekkürler

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
aj139 pro ve attack shark x3 arasında kaldım fakat iki mousenınde yabancı forumlarda birkaç sorunu oldugunu öğrendim. aj139 pro %30 sarj seviyesinin altına düşmeden sarj edılmıyormus sadece kırmızı ışık yanınca sarj oluyormuş. attack shark x3 içinde söyleninen sorunlar mousede kopma takılma sorunları oluyormuş fakat Kysona M600 sürücüsüyle sorunsuz çalıştığı söyleniyor açıkçası kararsız kaldım kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. max 1500 TL kablosuz beyaz mouse önerebilirsiniz. teşekkürler
delux m800 veya az daha çıkıp vgn dragonfly f1 pro

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bende almak istiyorum ama site çok sorunluymuş
valla nere girsem kimse ulaşamıyoruz diyor, ulaşmak problem değilde ürün orjinal geliyorsa bi şekilde şansıma güvenip alıcam ama bilemiyorum replika değilse artık piyasanın yarı fiyatı her şey :D

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
valla nere girsem kimse ulaşamıyoruz diyor, ulaşmak problem değilde ürün orjinal geliyorsa bi şekilde şansıma güvenip alıcam ama bilemiyorum replika değilse artık piyasanın yarı fiyatı her şey :D
Site güvenilir duruyor ama iletişim zayıf sahte olduğunu düşünmüyorum

kayesbot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
muhammet
aj139pro şu anda aktif olarak kullanıyorum şarjı çok iyi gidiyo günde bazen 3 bazen 5 saat oyun oynuyorum şarjı gayet iyi haftada 1 dolduruyorum yada 4 günde 1
tek sıkıntısı elinde sıkarsan gıcırdıyo yani fareyi sıktınmı gıcırdıyo onun dışında çok memnunum wirelessinde hiçbir sıkıntı görmedim 3 4 aydır kullanıyorum eğer bu kırılırsa ya da bozulursa vgn dragonfly f1 veya pro ya geçerim 4k mouse için

oliveforge99

80+ Silver
evet çok da ağır bu m800 pro alsam kullanabilirmiyim acaba tasarımı aşırı hoş ve herkes beğeniyor kullanımıda hoşmuş
Hafif olması inanın çok daha iyi oluyor. Büyüklük konusu çok göreceli. Büyük teknoloji marketlerine gidip Razer Viper ya da Viper Ultimate deneyip karar verebilirsiniz aynı şekle sahipler

Top Bottom