sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Takip no ile pttden sorgular numaraniVergi çıktığında mesaj vs geliyor mu bize ?
Takip no ile pttden sorgular numaraniVergi çıktığında mesaj vs geliyor mu bize ?
pttnin sitesinden kargo numarasını girdim ücretler kısmında 0 tl olarak yazıyor dağıtıma çıkacağında mı fiyatı güncelleyecekler anlamadımTakip no ile pttden sorgular numarani
trye giris olsun guncellenir cok ufak vergi cikmama ihtimalide var ama cok cok azpttnin sitesinden kargo numarasını girdim ücretler kısmında 0 tl olarak yazıyor dağıtıma çıkacağında mı fiyatı güncelleyecekler anlamadım
Tahminen ürün ne zaman elimize ulaşır hocam bu hafta gelir diye düşünüyorum. Ortalama ne kadar vergi çıkar sizcetrye giris olsun guncellenir cok ufak vergi cikmama ihtimalide var ama cok cok az
kac dolar odedin tam olarakTahminen ürün ne zaman elimize ulaşır hocam bu hafta gelir diye düşünüyorum. Ortalama ne kadar vergi çıkar sizce
22.36 dolar ödedimkac dolar odedin tam olarak
400 500 gelir gibi22.36 dolar ödedim
Patladık beyler gecmis olsun
Vergi çıktığında mesaj vs geliyor mu bize ?
Hocam şimdi vergi çıkacak mı?
Alıntıyı görüntüle
ptt kargo takip ve ordertracker'dan takip ediyorum benTakibi nereden yapıyorsunuz
Vergi çıkarsa teslim almayıp iade edebiliyor muyuzptt kargo takip ve ordertracker'dan takip ediyorum ben
edemiyosunVergi çıkarsa teslim almayıp iade edebiliyor muyuz
İade yollarsın ama kargo maliyetini kesip sana ücretini iade ederler. Çoğu firma böyle çalışır.Vergi çıkarsa teslim almayıp iade edebiliyor muyuz