Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,327
- Konu Sahibi Konu Sahibi
direkt üreticen al niye başka birinden alasın. ayrıca ajazz da temunun onayı var bu satıcıda yok
direkt üreticen al niye başka birinden alasın. ayrıca ajazz da temunun onayı var bu satıcıda yok
Bu zaten çoğu kişide burdan aldıhocam resmi satıcı değil mi bu indirim resmi hesaba çıkıyor zaten
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntülehocam onun linkini atar mısınız orjinal satıcı olan
hocam kinke bakarmısınız acaba doğru yerden mi alıyorumBu zaten çoğu kişide burdan aldı
burda indirim olmuyor ve burdan alan görmedim forumdaki indirimli alanların hepsi attığım linkten alıyor.
benim karşıma ikisi de çıktı ve attığım linkten aldımhocam kinke bakarmısınız acaba doğru yerden mi alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burda indirim olmuyor ve burdan alan görmedim forumdaki indirimli alanların hepsi attığım linkten alıyor.
Doğrudan ajazz yazması lazım bende ondan aldımhocam kinke bakarmısınız acaba doğru yerden mi alıyorum
Doğrudan ajazz yazması lazım bende ondan aldım
benim karşıma ikisi de çıktı ve attığım linkten aldım
birde hocam ek sorum 12400f ve rx6700 8k hz donma yaşatır mı? 2k hz den sonrası boş diyenler var. kaçta kullanmalıyım ekranım 240hzDoğrudan ajazz yazması lazım bende ondan aldım
Kullanmadan bişey söylemek yanlış olur hz muhabbetti işlemci kullanır her oyundan oyuna farklılık gösterirAlıntıyı görüntüle bu mu
birde hocam ek sorum 12400f ve rx6700 8k hz donma yaşatır mı? 2k hz den sonrası boş diyenler var. kaçta kullanmalıyım ekranım 240hz
hocam hiç bilmiyorum bende daha kullanmadım. gelince denersin driver ı var kademeleri de var. hiç yoktan iyidir g305 de ben 1000khz de kullanıyorum ve yarı fiyatına geldi bu mouse ne olursa olsun çok iyiAlıntıyı görüntüle bu mu
birde hocam ek sorum 12400f ve rx6700 8k hz donma yaşatır mı? 2k hz den sonrası boş diyenler var. kaçta kullanmalıyım ekranım 240hz
karşıma çıktı da fiyat düşmedi hiçreis alacaksan yaz özelden instada reklamı atayım
o fiyata gitmez ki tüm ülke senin gibi 700 küsüre alabiliyo senden niye daha pahalıya alsınlar. ben mouseum olmasına rağmen aldım
link atarmısın hocamherkes alabilliyo dediğim gibi 700 kendileri almayıp senden niye alsınlar. stok bitmişti yine stok açtılar biteceği de yok satarım diye alma ama kullanmaya alınır
rekllam karşınıza çıkmayabilir ama atartız reklama tıkladıktan sonra herkese indirim veriyo
instagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
3 4 farklı hesaptan nasıl alınıyor ben 1 tane bıle alamadımYerinde olsam 3-4 farklı hesaptan alır burada satarım çünkü gidiyor