Neler Yeni

AJ159PRO Hakkında Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
enes hünkar
Apex var bende. Söylemeyi unutmuşum.
apexin içinde gelen skatezler üstündekiyle aynı oldukça kötüler. grip tape kullanıma bağlı olarak takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de apex var dun yere dustu ama ıcınden bı ses gelmyor sensorde de sorun yok gıbı sonradan basıma ıs açar mı sızce
benim apex kutusundan çıktığıdan beri içinde bir şey çat çıt yapıyor mouse u kaldırıp indirince üşendim içini açmaya :kizginpeepo:

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
Birde arkadaşlar alanlar için ortalama kaç günde geldi? 6-16 yazıyor ama daha uzun olur mu sizce?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,508
İsim
Muhammed efe
Hocam ben bu kutudan gelen hiçbir şeyi takmadım sıkıntı olur mu? Skatez vardı galiba kutuda. Takmamak mouse'a zarar falan verir mi?
Skatez gelmez kutuda dongle ve kablo var sadece. Dediklerin apex modelinde geliyor.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
apexin içinde gelen skatezler üstündekiyle aynı oldukça kötüler. grip tape kullanıma bağlı olarak takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim apex kutusundan çıktığıdan beri içinde bir şey çat çıt yapıyor mouse u kaldırıp indirince üşendim içini açmaya :kizginpeepo:
ben dusurdum ben de oyle sesler yok sorun yok gıbı mouse de

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ZAGOR
Instagram da reklam denk geldi 732 tl aj159 pro siyah satın aldım,birde vergi dahil 43 tl dot skatez güzel bir setup oldu
photo_2025-02-09_16-40-12.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Merhabalar arkadaşlar, temudan 740 TL’ye beyaz aj159 pro sipariş ettim.Bu mouse nasıl sizce kullanılır mı skatezleri iyi mi? Bende hyperx pulsfire haste var. Ayrıca bu mouse hz işi nasıl oluyor anlatabilecek var mı işlemci ve monitörle alakası varmış sanırım? (Mousenin bir kroniği falan var mı belki satmayı düşünebilirim duruma göre ciddi problemi vs varsa.)

İşlemcim r5 3600
Anakartım B-450m a pro max

Monitörüm şuan 75 hz ama mouse gelene kadar 180-240hz monitör almayı planlıyorum.
Kronik mi bilmiyorum ama bana gelen ürün bağlantısı kesilip duruyordu 8khz değeri falan evet veriyordu ama sürekli mouse bağlantısı kopuyordu bende video kaydı alıp bozuk diye iade ettim çünkü hiç bir şekilde düzelmiyorddu 2 gün boyuunca uğraşmıştım. Mouse çok hızlı kaymıyor öyle ultra değil ama güzeldi. Plastiği çok plastik hissettirdi biraz.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
Top Bottom