valla kullanan arkadaşlardan yardım isteUpgrade basıyoum ama böyle bir şey geliyor hala kopuyor ara sıra anlamadım gitti
Alıntıyı görüntüle
istasyonun kablosunu istasyondan çıkarıp direkt mouse'a bağlaman lazım. Firmware update sadece kablolu bağlantıda yapılır yazıyor.Upgrade basıyoum ama böyle bir şey geliyor hala kopuyor ara sıra anlamadım gitti
Alıntıyı görüntüle
Kablo ile bağlaman gerekiyorUpgrade basıyoum ama böyle bir şey geliyor hala kopuyor ara sıra anlamadım gitti
Alıntıyı görüntüle
istasyonun kablosunu istasyondan çıkarıp direkt mouse'a bağlaman lazım. Firmware update sadece kablolu bağlantıda yapılır yazıyor.
zaten son sürümdeymiş.Kablo ile bağlaman gerekiyor
2-3 tane farklı port denedim şimdi dbaşka porta da taktım ama sabah çok sık kopuyordu şimdi ara sıra olmaya başladı.USB portlarda sıkıntı olabilir.
upgrade yazıyorsa son sürüm değildir kabloyla bağlamadan güncelleme yapmazzaten son sürümdeymiş.
2-3 tane farklı port denedim ama sabah çok sık kopuyordu şimdi ara sıra olmaya başladı.
son sürüm upgrade basınca zaten son sürümü kullanıyorsun diyor acaba yanlış driver falanmı kurdum diyorum ama driverı sildiğimde de kopma olmuştu.şarj istasyonlu p var sattım kutusunda yanımda duruyor yarın kargolicam hrekes proyu övüyor diye sattım pro aldım temudanyoksa çokta memnundum yani bende sorun yaşamam inşallah proyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
upgrade yazıyorsa son sürüm değildir kabloyla bağlamadan güncelleme yapmaz
bende p aldım çokta güzeldi herkes proyu övünce sattım pro aldım159 pro kopmasıyla ilgili bugün 2-3. görüşüm, kronik mi acaba ?
abime pro alacaktık indirim olmayınca NL aldık umarım onda da bu sorun yoktur, o farklı bir teknoloji