Çözüldü✓ Ajaaz 159 Pro bağlantısı kopuyor

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
688
Kendi kendine bağlantı kopuyor 5-10 saniye sonra tekrar bağlanıyor bu sorunu yaşayan varmı. Uyku modunu kaldırdım. Dongle mouse yakın. 4k ve 2k hz de denedim aynı.

Ekler

• aaa.png
    aaa.png
    565 KB · Hit: 101
istasyonun kablosunu istasyondan çıkarıp direkt mouse'a bağlaman lazım. Firmware update sadece kablolu bağlantıda yapılır yazıyor.
Kablo ile bağlaman gerekiyor
zaten son sürümdeymiş.
USB portlarda sıkıntı olabilir.
2-3 tane farklı port denedim şimdi dbaşka porta da taktım ama sabah çok sık kopuyordu şimdi ara sıra olmaya başladı.

şarj istasyonlu p var sattım kutusunda yanımda duruyor yarın kargolicam hrekes proyu övüyor diye sattım pro aldım temudan :D yoksa çokta memnundum yani bende sorun yaşamam inşallah proyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten son sürümdeymiş.

2-3 tane farklı port denedim ama sabah çok sık kopuyordu şimdi ara sıra olmaya başladı.
upgrade yazıyorsa son sürüm değildir kabloyla bağlamadan güncelleme yapmaz

şarj istasyonlu p var sattım kutusunda yanımda duruyor yarın kargolicam hrekes proyu övüyor diye sattım pro aldım temudan :D yoksa çokta memnundum yani bende sorun yaşamam inşallah proyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upgrade yazıyorsa son sürüm değildir kabloyla bağlamadan güncelleme yapmaz
son sürüm upgrade basınca zaten son sürümü kullanıyorsun diyor acaba yanlış driver falanmı kurdum diyorum ama driverı sildiğimde de kopma olmuştu.
1738864468556.png

159 pro kopmasıyla ilgili bugün 2-3. görüşüm, kronik mi acaba ?
abime pro alacaktık indirim olmayınca NL aldık umarım onda da bu sorun yoktur, o farklı bir teknoloji

159 pro kopmasıyla ilgili bugün 2-3. görüşüm, kronik mi acaba ?
abime pro alacaktık indirim olmayınca NL aldık umarım onda da bu sorun yoktur, o farklı bir teknoloji
bende p aldım çokta güzeldi herkes proyu övünce sattım pro aldım :( demayın hocam bele üzülüyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri