5-14 gün içerisinde bankaya göre değişiklik gösteriyormuşyaptilar mi
Tabi ki haklısınız. Şahsen ben temu dan daha ürün almayı düşünmüyorumHayırlı olsun hocam da bunu kötüye kullanmamak lazım
Para iadesi yapacaklarını tam olarak nasıl söylediler ve kaç gün uğraştın5-14 gün içerisinde bankaya göre değişiklik gösteriyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi ki haklısınız. Şahsen ben temu dan daha ürün almayı düşünmüyorum
Hocam zaten ürün bana geldiğinden beri yani 21 şubattan itibaren yazıyorum, ya açılan talebe bakmıyorlardı ya da iade et paranı verelim diyorlardı. En son bu konuya denk geldim ve arkadaş sağ olsun yazdıklarını attı ben de aynı şekilde yazdım tabi araya bir kaç bir şey daha yazdım . Sonrasında vergileriyle birlikte 733TL geri ödeme teklif ettilerPara iadesi yapacaklarını tam olarak nasıl söylediler ve kaç gün uğraştın
iyi iyi sevindimHocam zaten ürün bana geldiğinden beri yani 21 şubattan itibaren yazıyorum, ya açılan talebe bakmıyorlardı ya da iade et paranı verelim diyorlardı. En son bu konuya denk geldim ve arkadaş sağ olsun yazdıklarını attı ben de aynı şekilde yazdım tabi araya bir kaç bir şey daha yazdım . Sonrasında vergileriyle birlikte 733TL geri ödeme teklif ettiler