Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
witelesslardaki gecikme yok artık 2015te falan kaldı
Ben olabilir diye düşünüyordum.Yoksa bence wireless candır :D Ben yurtta kalıyorum mouseun kablosu yüzünden baya bı karmaşa oluyor zaten masa daracık baya üzüyor.

Amd34

80+ Silver
Gümrüğün sağı solu belli olmuyor, başkasınınki geçer seninkine 2 adet diye ticari gözüyle bakar geçirmezler yaşanmadık şeyler değil o riske girmeye değmez.
2 adet apex aldım ayrı ayrı aynı paket yapmışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ibrahim
Şu gümrüğün saçma sapan işlerini bir türlü anlamadım bunu niye kurallarına göre yapmıyorlar ki?
Aslında net bir kural yok yani var ama yok desek yeridir. Oradaki işleyiş biraz da gümrük memurunun inisiyatifine kalmış misal canı istesin bizim bu apex mouseların güncel yırtdışı fiyatını internetten araştırıp ''bu mouselar 30€ gümrük sınırı dışındadır'' deyip ürünü bireysel gönderi kategorisinden çıkartır ve hiçbir şey de yapamazsın ki bu dediğim gümrüklerde çok defa yaşanmış şeyler.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Doğru diyorsun bi denemek lazım şimdi ben bu ürünun kutusunu açinca değeri düşer mi diye düşundüm kafamda da ondan sormuştum
Yok hocam ben aliexpressten klavye felan almıştım zamanında aşırı ucuzdu.Siz kutuyu acarsiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol edersiniz.İlan aciklamasinada ürünün çalışıp calisilmadiginin kontrolu için denenmiştir yazarsınız olur biter.Sonucta alicininda önceden üründe bir sorun var ki yokmu onu öğrenmesi lazım

Mousakfa

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa
Vallahi kafam o kadar karıştı ki gittim en sonunda aj009 aldım 850 liraya bakacağız güzel mi diye

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Arkadaşın dediği gibi yoksa gecikme kesinlikle ben wireless öneririm benim masam çok dar çok sinirimi bozuyor kablo karmaşası o yüzden aldım bende pro modelini

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
hiçbir şey de yapamazsın ki bu dediğim gümrüklerde çok defa yaşanmış şeyler.
İtiraz edip halledebiliyoruz öyle bir durumda hocam fatura diye bir şey var.
Yok hocam ben aliexpressten klavye felan almıştım zamanında aşırı ucuzdu.Siz kutuyu acarsiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol edersiniz.İlan aciklamasinada ürünün çalışıp calisilmadiginin kontrolu için denenmiştir yazarsınız olur biter.Sonucta alicininda önceden üründe bir sorun var ki yokmu onu öğrenmesi lazım
Ben Pro'yu direkt hiç açılmamış deyip satıcam daha fazla para eder :kekw:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Vallahi kafam o kadar karıştı ki gittim en sonunda aj009 aldım 850 liraya bakacağız güzel mi diye
Hocam 1tane aldıysanız iade edin.Bazen dünmuydu tam hatırlayamadım ajazz 099 vergisiz 200tl gibi fiyata düşmüştü 3tanesi 800e geliyordu bende almadım ama gayet iyi bir fiyatti sizde stok kovalayin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtiraz edip halledebiliyoruz öyle bir durumda hocam fatura diye bir şey var.

Ben Pro'yu direkt hiç açılmamış deyip satıcam daha fazla para eder :kekw:
Siz bilirsiniz hocam kolay gele size 😂

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Nuri
Aj099 stoklara hep geliyor yakalayınca 2 tane alsam gümrükten geçermi?Rog keris var elimde birde kablosuz olsun diye alacağım

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Hocam apex in linkini bulamadımda olanlardan biri atabilirmi

Mousakfa

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa
Hocam 1tane aldıysanız iade edin.Bazen dünmuydu tam hatırlayamadım ajazz 099 vergisiz 200tl gibi fiyata düşmüştü 3tanesi 800e geliyordu bende almadım ama gayet iyi bir fiyatti sizde stok kovalayin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz bilirsiniz hocam kolay gele size 😂
Hocam 3 gündir bir aj159 pro vardı onu sipariş ettik dediler iade edin. apex bekledik stok gelmedi .vallahi bunu da bekleyemeyeceğim aldım geçtim.

Top Bottom