Laptopta 8k kullanmayı hayal bile etmeyin. 7500f bile 8k hz açınca yığılıyor.İşlemcim i5 12500H bir sıkıntı olurmu sizce? 8k kullanabilirmiyim
kaç kullanabilirim ve gecikme yaparmı?Laptopta 8k kullanmayı hayal bile etmeyin. 7500f bile 8k hz açınca yığılıyor.
kablolu şekilde kullanabilirmiyimlaptop zorlanır dikkatli ol
Gecikme değil ciddi derecede kasma yapıyorkaç kullanabilirim ve gecikme yaparmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu şekilde kullanabilirmiyim
1k da kullanırsan sorun olmaz bende öyle kullanacagımkaç kullanabilirim ve gecikme yaparmı?
kablolu şekilde kullanabilirmiyim
hayır yani 8kda kasma yapıyor ya ben 4 2 veya 1 de kullansam gecikme yaparmı onu soruyorum veya kaçta kullanmam gerek kaçta gecikme olmazGecikme değil ciddi derecede kasma yapıyor
8k hz üst düzey işlemcisi olan kişiler için tasarlanmış.
yapacağı gecikmeyi gözle fark edemezsin 1 ya da 2 khz ile kullan hem şarjı uzun gitsin hem işlemcine yüklenmehayır yani 8kda kasma yapıyor ya ben 4 2 veya 1 de kullansam gecikme yaparmı onu soruyorum veya kaçta kullanmam gerek kaçta gecikme olmaz
1kda gecikme olurmu?1k da kullanırsan sorun olmaz bende öyle kullanacagım
gecikmeyi gözle fark edemem ama fps oyunları oynuyorum sıkıntı olmasın?8khz bi işinize yaramaz ekranınızın hzi 360 dan fazla değilse zaten boş yere işlemciye yük bindirmiş olursunuz
yapacağı gecikmeyi gözle fark edemezsin 1 ya da 2 khz ile kullan hem şarjı uzun gitsin hem işlemcine yüklenme
1- Gecikmenin kullanılan hz ile alakası yok.hayır yani 8kda kasma yapıyor ya ben 4 2 veya 1 de kullansam gecikme yaparmı onu soruyorum veya kaçta kullanmam gerek kaçta gecikme olmaz
Ne sıkıntısı olacak allah aşkına herkes e sporcu gibi 1 msin hesabını yapıyo1kda gecikme olurmu?
gecikmeyi gözle fark edemem ama fps oyunları oynuyorum sıkıntı olmasın?
hz ile ms arasında ters orantı var hz ne kadar yüksek olursa ms o kadar düşük olur ama normal bi kullanıcı için bunların hiçbir önemi yok zaten1- Gecikmenin kullanılan hz ile alakası yok.
2- Hz dediğiniz şey raporlama hızıdır, hz arttıkça sisteme daha sık rapor iletilir, birnevi gecikme düşer. Siz 1k hz standart modda kullanın sorunsuz çalışır.