Aynı mouse arkadaşımda vardı 1 haftalıkken takılma titreşim sorunu oldu mouse imleci titresiyordu iade etti çözümü var mıdır bilememDostlar Selam arkadasımda ve bende 159p ve 159pro var ama oyunda takılıyo mouse yavaslıyo onun dısında kendı kendıne saga sola kayıyo lolde orta topuyla kendı kendıne ekranı buyutuyo yardım lazım
kardesım sen iyimisin herhangı bır sorunun mu var ? burası forum ınsanlar sorununu anlatır cevabı olan/bılgısı olan verır yardım eder bılgın yoksa susarsın bos mesaj atmassınpeki bu sorununa napabiliriz
5 6 ay oldu alalı ya artık ıade de gıtmez bı cozumu vardır gıbıme gelıyo ama bulamıyorumAynı mouse arkadaşımda vardı 1 haftalıkken takılma titreşim sorunu oldu mouse imleci titresiyordu iade etti çözümü var mıdır bilemem
Satın aldığın yer ile iletişime geç, onarım/değişim talebinde bulun.5 6 ay oldu alalı ya artık ıade de gıtmez bı cozumu vardır gıbıme gelıyo ama bulamıyorum
Bende Pro yu kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Şimdi cihazı nasıl kullandın , düzgün mü kullandıın , nazik davrandın mı bilemicem fakat ikisinde de olması garip bir durum.hocam temu pek ılgılenmez dıye dusunuyorum
hocam arkadasımınkı bıde 1 aylık ben cok naıf kullandım zaten vurmam etmem kafayı yıcem cıdden bu arada bende genelde lolde onda genelde cogu yerde oluyo yazılımsal bısey oldugnu dusunuyorum drıverden hz dusurduk herseyı yaptık bır onerın var mıdırBende Pro yu kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Şimdi cihazı nasıl kullandın , düzgün mü kullandıın , nazik davrandın mı bilemicem fakat ikisinde de olması garip bir durum.
Hocam mecbur aldığınız yere falan yazın, internette başka çözümü bulamamıştı arkadaşım da, belki temu yardımcı olurhocam arkadasımınkı bıde 1 aylık ben cok naıf kullandım zaten vurmam etmem kafayı yıcem cıdden bu arada bende genelde lolde onda genelde cogu yerde oluyo yazılımsal bısey oldugnu dusunuyorum drıverden hz dusurduk herseyı yaptık bır onerın var mıdır
kabloluda zaten halıyle kopma yasanmaz evet hocam ama bırde port degısıklıgını denıyeyım tesekkulerdongle'ın bağlı olduğu portu değiştirmek,kabloyu değiştirmek bende kopma sorunlarını düzeltti denenebilir. typ-c kablo ile kullanmayıda deneyebilirsin. 1000hz e düşer bu arada kabloyla kullanınca