Çözüldü✓ AJAZZ AJ-179 Alınır mı?

Yoach

80+
Reaksiyon skoru
68

Çok iyi bir mouse almak istiyorum fiyat sınırım da yok aslında ama herkes bu markaya hem fiyatları iyi diyor hemde ürünler çok iyi diyor bilemedim viper v3 pro ile rakip olabilirmi mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya bu

Hocam fiyat sınırın yoksa bu işin nirvanası olan Razer DeathAdder V3 pro alıyorsun geçiyorsun hiç kafanı falan yormuyorsun o mu şu mu diye :kedi: . Bütçem kısıtlı dersen o zaman bu markalara bakılır.

Son düzenleme:
Bu ürünler temuda yeni kullanıcı indirimiyle birlikte 500-800 tl arasında satıldı apex olmayan düz ve pro modelleri hala satılmakta.
Tavsiyem bu fiyata bunları almamandan yana

Hocam fiyat sınırın yoksa bu işin nirvanası olan Razer v3 pro alıyorsun geçiyorsun. Bütçem kısıtlı dersen o zaman bunlara bakabilirsin.
yani yok ama aralarında fark da yoksa bunlar daha mantılı değilmi yada fark var derseniz zaten kafamda iptal edeceğim

yani yok ama aralarında fark da yoksa bunlar daha mantılı değilmi yada fark var derseniz zaten kafamda iptal edeceğim
Sensör kalitesi bağlamında çok fark olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim mouse ile apex sensörü insan üstü hasssasiyetli sensörlere sahip. Ama malzeme kalitesi* , ürünün garanti süreci*, yazılım desteği açısından DeathAdder v3 pro.

Swarcow youtube kanalı var orda güncel mouselarla alakalı videoları var, bütçene ve aradığın özelliklere sahip mouse bulabileceğini düşünüyorum.
Scyrox V8 8K mouse önerebilirim.

Swarcow youtube kanalı var orda güncel mouselarla alakalı videoları var, bütçene ve aradığın özelliklere sahip mouse bulabileceğini düşünüyorum.
Scyrox V8 8K mouse önerebilirim.
önerdiğinmi yoksa viper v3 pro mu ?

bunun klavyesini al diyor herkes bu mouse nasıldır

ben almıştım çift tıklama ve her kaldırdığımda mouse yukarı hareket etmesi sonucu iade ettim atk z1 pro max ten geçince ağır geldi

Şahsen temudan 1kya aj179 pro alıp downgrade edicem hem şarj standı olması hem arada ki farkın çok az olması gibi nedenlerle atkyi 2.5kya satsam 1.5k cebime kalıcak

SYROX V8 Mİ RAZER VİPER V3 PRO MU RAZER DeathAdder V3 pro yoksa Logitech superlıght 2 mi

akko'nun ürünlerini beğeniyorum 5087b klavyesini kullanıyorum ama mouseyla alakalı bilgim yok. viper v3 pro shapei hoşuma gitmiyor.
SYROX V8 Mİ RAZER VİPER V3 PRO MU RAZER DeathAdder V3 pro yoksa Logitech superlıght 2 mi
DeathAdder V3 pro'yu öneririm sensörü malzeme kalitesi ve yazılımı konusundan oldukça başarılı bulduğum bir ürün.
superlight 2 de çok fazla tercih edilen ve beğenilen biri ürün ama benim tercihim deathadderdan yana olur

DeathAdder V3 pro da şöyle bir durum var 8k lı olan modeli almak istersen fiyatı çok yükseliyor.

akko'nun ürünlerini beğeniyorum 5087b klavyesini kullanıyorum ama mouseyla alakalı bilgim yok. viper v3 pro shapei hoşuma gitmiyor.

DeathAdder V3 pro'yu öneririm sensörü malzeme kalitesi ve yazılımı konusundan oldukça başarılı bulduğum bir ürün.
superlight 2 de çok fazla tercih edilen ve beğenilen biri ürün ama benim tercihim deathadderdan yana olur

DeathAdder V3 pro da şöyle bir durum var 8k lı olan modeli almak istersen fiyatı çok yükseliyor.
İÇİNDEN doungle çıkıyormu 8k hzlik

Scyrox v6 veya v8 al tek farkları shape

ben almıştım çift tıklama ve her kaldırdığımda mouse yukarı hareket etmesi sonucu iade ettim atk z1 pro max ten geçince ağır geldi

Şahsen temudan 1kya aj179 pro alıp downgrade edicem hem şarj standı olması hem arada ki farkın çok az olması gibi nedenlerle atkyi 2.5kya satsam 1.5k cebime kalıcak
Ben aldim bakalim geliyor 179 pro
IMG_0313.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri