Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ139 PRO ŞARJ OLMUYOR

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
11 Ocaktan beri kullandığım farenin şarjı bitti. Şarja taktım 3 saat falan kullandım. Dedim dolmuştur belki tekrar kablosuz olarak çalıştırmayı denedim açılmadı. Şu an da fare hiçbir şekilde şarj olmuyor sadece kablolu kullanılabiliyor. Var mı bu gibi bir sorunla karşılaşan? İade edeceğim gibi duruyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
11 Ocaktan beri kullandığım farenin şarjı bitti. Şarja taktım 3 saat falan kullandım. Dedim dolmuştur belki tekrar kablosuz olarak çalıştırmayı denedim açılmadı. Şu an da fare hiçbir şekilde şarj olmuyor sadece kablolu kullanılabiliyor. Var mı bu gibi bir sorunla karşılaşan? İade edeceğim gibi duruyor.
Ürünü nereden aldın?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Amazon.com.tr'den aldım Almanya'dan geldi.
Güzel, connectgameden falan aldıysan içini açıp kendin uğraşman gerekicekti. Bence iade et yenisini veya başka bir model al. Daha 3-4günde sıkıntı yapması normal değil.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Güzel, connectgameden falan aldıysan içini açıp kendin uğraşman gerekicekti. Bence iade et yenisini veya başka bir model al. Daha 3-4günde sıkıntı yapması normal değil.
Dareu önermişlerdi Connectgame üzerinden. Site yorumlarını görünce korktum almadım oradan. Amazon iade alırız diyorlar ama başka fare ne alacağım hiçbir fikrim yok beğenmiştim de bunu :/.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Dareu önermişlerdi Connectgame üzerinden. Site yorumlarını görünce korktum almadım oradan. Amazon iade alırız diyorlar ama başka fare ne alacağım hiçbir fikrim yok beğenmiştim de bunu :/.
A950pro al pişman olmazsın site kötü falan diyorsan galiba Hepsiburada üzerinden satışıda vardı satıcı yine connect game fakat iade vs etmek istersen Hepsiburada yardımcı oluyor tıpkı Amazon gibi

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Wraith esports da 1500e darmoshark var 1.5k yoksa bunu alabilirsin
https://amzn.eu/d/3wXYjyp
Buna da baktım Dongle falan da var diye Ajazz almıştım ama hata yapmışım gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A950pro al pişman olmazsın site kötü falan diyorsan galiba Hepsiburada üzerinden satışıda vardı satıcı yine connect game fakat iade vs etmek istersen Hepsiburada yardımcı oluyor tıpkı Amazon gibi
2000 TL param yok maalesef bütçemi çok aşıyor. Belki ileride olabilir. Şu anlık Attack Shark alabilirim gibi duruyor.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Buna da baktım Dongle falan da var diye Ajazz almıştım ama hata yapmışım gibi duruyor.

2000 TL param yok maalesef bütçemi çok aşıyor. Belki ileride olabilir. Şu anlık Attack Shark alabilirim gibi duruyor.
Bu 4k modeli bence connect game üzerinden a950pro al teknoloji şans işi ordan aldığın her şey bozulacak diye bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Ajazz'ı yolla bana yapayım senin için. En kötü batarya bozulmuştur elimde batarya mevcut.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ajazz'ı yolla bana yapayım senin için. En kötü batarya bozulmuştur elimde batarya mevcut.
Yorumlarında bataryasının şarj olmadığı ile ilgili yorumlar görmüştüm. İçini açmak istemiyorum pek. İade edip başka bir model bakacağım daha sonra herhangi bozulma durumunda en azından iade edebileyim diye teşekkürler ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom