Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ139 PRO ŞARJ OLMUYOR

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
11 Ocaktan beri kullandığım farenin şarjı bitti. Şarja taktım 3 saat falan kullandım. Dedim dolmuştur belki tekrar kablosuz olarak çalıştırmayı denedim açılmadı. Şu an da fare hiçbir şekilde şarj olmuyor sadece kablolu kullanılabiliyor. Var mı bu gibi bir sorunla karşılaşan? İade edeceğim gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Yorumlarında bataryasının şarj olmadığı ile ilgili yorumlar görmüştüm. İçini açmak istemiyorum pek. İade edip başka bir model bakacağım daha sonra herhangi bozulma durumunda en azından iade edebileyim diye teşekkürler ama.
İade edebildiğini görmedim pardon. VGN VXE R1 SE veya düz R1 alabilirsin.https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
İade edebildiğini görmedim pardon. VGN VXE R1 SE veya düz R1 alabilirsin.https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
Site nasıldır acaba teknik destek açısından iyi midir? Düz modeli ile SE arasında ne fark var acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Site nasıldır acaba teknik destek açısından iyi midir? Düz modeli ile SE arasında ne fark var acaba?
Wraithten önerdim ya o yüzden zaten sorun yok iade vs açısından. SE ile Normali arasında Sensör farkı var sadece. Biri 450 IPS biri 650 IPS

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Wraithten önerdim ya o yüzden zaten sorun yok iade vs açısından. SE ile Normali arasında Sensör farkı var sadece. Biri 450 IPS biri 650 IPS
Yine çok arada kaldım iyi mi? Tekrar kablosuz mu alsam yoksa gidip kablolu bir şey mi alsam arasındayım şu anda. Çok ümitliydim çok da hoşuma gitmişti Ajazz böyle yapması üzdü beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Yine çok arada kaldım iyi mi? Tekrar kablosuz mu alsam yoksa gidip kablolu bir şey mi alsam arasındayım şu anda. Çok ümitliydim çok da hoşuma gitmişti Ajazz böyle yapması üzdü beni.
Kablolu alma kesinlikle. Kırk yılın başında şansına denk gelmiş.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Şu VGN kafama yattı gibi. Bu KHz olayını bir türlü kavrayamadım ben. Ne işe yarıyor tam olarak KHz mevzusu? Hız için mi daha doğru tarama için mi ne için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Şu VGN kafama yattı gibi. Bu KHz olayını bir türlü kavrayamadım ben. Ne işe yarıyor tam olarak KHz mevzusu? Hız için mi daha doğru tarama için mi ne için?
raporlama hızı işte. biri 1000hz 1ms 4000hz 0.25ms

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bir de ben bu Ajazz'ın yazılımını indirdiğimde de şarjın kaç olduğu gözükmüyordu. CFG dosyasında değişiklik yaparak açtım şarj bilgisini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef fare uzun süredir kablo takılı olmasına rağmen şarj olmamış. İade yolu göründü.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
raporlama hızı işte. biri 1000hz 1ms 4000hz 0.25ms
Garip bir şey oldu. Oyun oynuyordum kablo ile. Bir baktım ışık kırmızı yanıyor. DPI mı değiştirdim acaba diye baktım DPI tuşuna bastım rengi değişti biraz bekleyince tekrardan kırmızı yanmaya başladı. Uygulamayı açtım bi baktım şarj oluyor. Çok mutlu oldum şu an.

Ekler

• 1705359406503.png
    1705359406503.png
    460.9 KB · Hit: 28
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Garip bir şey oldu. Oyun oynuyordum kablo ile. Bir baktım ışık kırmızı yanıyor. DPI mı değiştirdim acaba diye baktım DPI tuşuna bastım rengi değişti biraz bekleyince tekrardan kırmızı yanmaya başladı. Uygulamayı açtım bi baktım şarj oluyor. Çok mutlu oldum şu an.
Belki kombinasyon zamazingo birşeyi vardır. Hayırlı olsun valla sevindim.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Belki kombinasyon zamazingo birşeyi vardır. Hayırlı olsun valla sevindim.
Tam yarını bekliyordum iade için. Dedim ki hani olur mu olur bir bakayım hiç şarj olmuş mu diye. Bir baktım kırmızı yanıyor. Şu an şarjı tam doldu. Yarın tekrar takacağım bakalım yine şarj olacak mı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom