Neler Yeni

Ajazz AJ159 Apex hakkında

penthaL

80+
Şuan tekrardan stokta, sürekli stoğa giriyor. Ülkede herkes Apex sahibi oldu olmaya da devam ediyor. Ama şüpheler var. AJ159MC ve AJ159P'lerin fiyatı ucuz, çünkü özellikleri kötü. Ama AJ159 Pro'nun fiyatı APEX dahil hepsinden çok daha yüksek. AJ159MC ve AJ159P'yi anladım da, APEX niye bu kadar ucuz? APEX'in özelliklerine baktığımızda sadece APEX'e %88 indirim yapılmış olması ve Pro'nun daha pahalıya satılmasının mantıklı bir açıklaması yok. Ben Apex'in kronik sorunlarının olmasından şüpheleniyorum ve Pro'nun daha kaliteli sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Apex stokta olmasına rağmen Pro aldım ben. Uzun vadede daha iyi olduğunu düşünüyorum.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
olabilir haklısın işin içinde bit yeniği olabilir ama en kötü iade hakkın var baktın ürün sorunlu iade edip pro alırsın sen direkt çözüme gitmişsin o da makul

asaprocky

80+
pro 2 gündür kullanıyorum sorunsuz baya ama apexle aralarında aman aman fiyat farkı yok arada aman aman özellik farkı da yok birinde fazladan ekran var birde sensörü azıcık küçücük daha iyi maliyete 40 50 lira anca fark ediyodur

bu mouselardan inanın baya kar etmişlerdir çinde o kadar büyük üretimler yapılıyor ki

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Veya Apex in cırtlak renkleri satılmadığı stok fazlası olduğu o yüzden siyah beyaz yerine renklilerin ucuza satıldığını düşünebiliriz. Sonuçta Apex in maliyeti pro dan 5 dolar fazladır. Bu da büyük bir indirim ile daha ds altına satılabileceği anlamına geliyor.

penthaL

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pro 2 gündür kullanıyorum sorunsuz baya ama apexle aralarında aman aman fiyat farkı yok arada aman aman özellik farkı da yok birinde fazladan ekran var birde sensörü azıcık küçücük daha iyi maliyete 40 50 lira anca fark ediyodur

bu mouselardan inanın baya kar etmişlerdir çinde o kadar büyük üretimler yapılıyor ki
Hocam Pro'da gözünüze batan herhangi bir şikayetiniz var mı, keşke böyle olmasaydı dediğiniz? Skatezleri hakkında şikayet eden birkaç kişi görmüştüm. Skatezlerini nasıl buldunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya Apex in cırtlak renkleri satılmadığı stok fazlası olduğu o yüzden siyah beyaz yerine renklilerin ucuza satıldığını düşünebiliriz. Sonuçta Apex in maliyeti pro dan 5 dolar fazladır. Bu da büyük bir indirim ile daha ds altına satılabileceği anlamına geliyor.
Renklerinin cırtlak olduğunu düşünmüyorum tüm renkleri gayet ideal bence. Ama özellikle Apex'in bu kadar ucuza satılmasının arkasında birkaç karanlık sebep olabilir.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Hocam Pro'da gözünüze batan herhangi bir şikayetiniz var mı, keşke böyle olmasaydı dediğiniz? Skatezleri hakkında şikayet eden birkaç kişi görmüştüm. Skatezlerini nasıl buldunuz?

Renklerinin cırtlak olduğunu düşünmüyorum tüm renkleri gayet ideal bence. Ama özellikle Apex'in bu kadar ucuza satılmasının arkasında birkaç karanlık sebep olabilir.
O zaman sana söyle söyleyeyim. Beyaz ve Siyahın stoğu olsa turuncu mavi pembe ne kadar satılırdı? Kahvehane dayısı gibi derin devlet meselesi gibi düşünmemize gerek yok ürünler sorunlu olsa beyaz ve siyah da satışta olurdu.

asaprocky

80+

bi kere sağ tık basılı kaldı onun dışında hiç sıkıntım olmadı o da 1 2 saniye kaldı bi kerede maus tuşları çalışıyordu ama sensör mausu çeviremedim 4 5 saniye

penthaL

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sana söyle söyleyeyim. Beyaz ve Siyahın stoğu olsa turuncu mavi pembe ne kadar satılırdı? Kahvehane dayısı gibi derin devlet meselesi gibi düşünmemize gerek yok ürünler sorunlu olsa beyaz ve siyah da satışta olurdu.
Mavinin stoğu yenileniyor ama siyahla beyazınki neden yenilenmiyor o halde?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Mavinin stoğu yenileniyor ama siyahla beyazınki neden yenilenmiyor o halde?
Çünkü o ürünlerin satışı fazla. Renklilerin satışı daha az olduğu için stoğu fazla o sebeple ucuza satıyorlar.

Örnek vereyim satıcının elinde
Mavi 1000
Turuncu 1000
Pembe 400
Siyah 200
Beyaz 200
Adet var az stoğu olanı satarsa diğer platformlar için stoğu kalmaz o sebeple fazla olanı ucuzdan satıyıor yeni seri maldan sipariş etsin.

penthaL

80+
Çünkü o ürünlerin satışı fazla. Renklilerin satışı daha az olduğu için stoğu fazla o sebeple ucuza satıyorlar.

Örnek vereyim satıcının elinde
Mavi 1000
Turuncu 1000
Pembe 400
Siyah 200
Beyaz 200
Adet var az stoğu olanı satarsa diğer platformlar için stoğu kalmaz o sebeple fazla olanı ucuzdan satıyıor yeni seri maldan sipariş etsin.
Beyazla siyahı da aynı fiyattan satıyor. Elindeki ürünü neden hızlıdan satmak için ucuza versin? 2024 Eylül çıkışlı zaten ürün? İşkembeden sallıyorsun gibi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Beyazla siyahı da aynı fiyattan satıyor. Elindeki ürünü neden hızlıdan satmak için ucuza versin? 2024 Eylül çıkışlı zaten ürün? İşkembeden sallıyorsun gibi.
Sende apexin sorunlu olduğundan dolayı ucuza satıldığı söylüyorsun beyaz ve siyah da sorun yok renkliler de mi var yani? Hangi argüman daha mantıklı?

İndirim dönemlerinde her firma hem reklam hemde stok eritmek için elinde fazla bulunan ürünü indirimle satmıştır.

penthaL

80+
Sende apexin sorunlu olduğundan dolayı ucuza satıldığı söylüyorsun beyaz ve siyah da sorun yok renkliler de mi var yani? Hangi argüman daha mantıklı?

İndirim dönemlerinde her firma hem reklam hemde stok eritmek için elinde fazla bulunan ürünü indirimle satmıştır.
Pro'yu niye daha pahalıya satıyor o halde? :D Ayrıca söylediklerim beyaz ve siyah için de geçerli. Ne alaka?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Top Bottom