Neler Yeni

Ajazz aj159 apex kasıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Yiğit

muhammet_ctnky

80+ Bronze
@Matt Murdock Bu konuda niye herkes bi çocuk gibi davranmış ya. Düzgünce açıklamışsın işlemcinin yetersiz olduğunu. 5600'le 8K oynamaya çalışmak zaten acayip.
5600 8khz için yeterli tabii ki oyunlarda biraz fps düşürür ama arkadaşın anlattığı gibi bir durum olmaz yani buradaki sorun işlemci ile alakalı değil Dav3 de kulllandım apexte kullanıyorum 5600g var ancak hiç arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamadım

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
5600 dav3 şu an valodayım 8k sıfır takılma

zont1x

80+
Siz niye kendi kendinize tribe giriyorsunuz? Saldıran falan yok. Test programında zaten 8k hz alırsın mevzu oyuna girince. Daha nasıl basit izah edeyim size? Üreten adamlar minimum sistem gereksinimi diye bunu paylaşıyor siz yine kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz bak ^minimum^. İşlemci ile alakası yokmuş canım oraya adamlar zevkine yazıyor herhalde bunları peeeğkiii.
Aynen ya normalde 8k olan hertz oyuna girince bir anda bayılıp sebepsiz yere 1k hertz'e düşüyor. Eğer işlemcim veya sistemim bu hertz miktarını kaldıramıyor olsaydı kasardı/sorunlar yaşardım. Driverda 8k'ya alınan, testlerde 8k olan hertz miktarı oyuna girince neden düşsün? Aksine düşmez, kasar. Ben bu hertzi taşıyamıyorum diye bağırır sistem.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
Aynen ya normalde 8k olan hertz oyuna girince bir anda bayılıp sebepsiz yere 1k hertz'e düşüyor. Eğer işlemcim veya sistemim bu hertz miktarını kaldıramıyor olsaydı kasardı/sorunlar yaşardım. Driverda 8k'ya alınan, testlerde 8k olan hertz miktarı oyuna girince neden düşsün? Aksine düşmez, kasar. Ben bu hertzi taşıyamıyorum diye bağırır sistem.
Sorun yaşamazsın ama 8k da performansını daha güçlü sistemlere gçre daha az verir diyorum. Niye npc gibi mevzuyu farklı yere çekiyorsunuz?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Ne alakası var knkcım. i3-9100F ile 8000hz CS oynasa ölecek o sistem
Sistemimde rx 6800 xt ve 7800x3d 32gb 6200mhz ram var 8k hz de valorantta cs de hafif dalgalanmalar oluyor bu oyunlar 8k hz için stabil değil milletin bilgisayarını kötülemeyi bırakın aldıkları fps değerleri düşük değil takılma sebebi oyunların desteklememesi veya mouse ta sorun olmasından kaynaklanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 8khz için yeterli tabii ki oyunlarda biraz fps düşürür ama arkadaşın anlattığı gibi bir durum olmaz yani buradaki sorun işlemci ile alakalı değil Dav3 de kulllandım apexte kullanıyorum 5600g var ancak hiç arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamadım
Bende de dav3 ile deneyince takılma olmadı sanırım apexlerde bir sorun var

Oguz...

80+ Bronze
Firmware sorun yaratabiliyor güncellenmediyse apexte. proda gerekmiyor güncellemeside yok zaten.frekans çakışmasıda olabilir

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Sistemimde rx 6800 xt ve 7800x3d 32gb 6200mhz ram var 8k hz de valorantta cs de hafif dalgalanmalar oluyor bu oyunlar 8k hz için stabil değil milletin bilgisayarını kötülemeyi bırakın aldıkları fps değerleri düşük değil takılma sebebi oyunların desteklememesi veya mouse ta sorun olmasından kaynaklanıyor

Bende de dav3 ile deneyince takılma olmadı sanırım apexlerde bir sorun var
Bende ikisi ilede olmuyor. Ancak apexte bağlantı kesiliyordu sürekli ne yaptiysam çözemedim en son f75 gelince ondan gelen kabloyu taktim aliciya sorun çözüldü kablodaymis problem

8 k hz valorantta kasma oluyor sonra bi anda kasarken oyun donuyo pc yeniden başlıyo işlemci r5 5600 ekran kartı 6700xt
Fareyi kablo ile bağlayin sonra drivera girip altdan 2.4ghz yazan fareyi seçin bundan sonra about yazan yere gelin firmware update yapin

Top Bottom