Atsana Faceit profiliniHatta faceit 2300-2400 eloda.
Sırf deneyimimi buraya yazdım diye bir yerlerin yanmış gibi konuşuyorsun çünkü.JIUSDJUIDAJUIFASUJIFASUJIFASJU niye kudurayım bilader otistik misin sen
hocam boşverin mouse işini klavyeden memnunmusunuz?Atsana Faceit profilini
Siz niye kendi kendinize tribe giriyorsunuz? Saldıran falan yok. Test programında zaten 8k hz alırsın mevzu oyuna girince. Daha nasıl basit izah edeyim size? Üreten adamlar minimum sistem gereksinimi diye bunu paylaşıyor siz yine kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz bak ^minimum^. İşlemci ile alakası yokmuş canım oraya adamlar zevkine yazıyor herhalde bunları peeeğkiii.CS2 oynadım. Hatta faceit 2300-2400 eloda.
Bizzat polling rate test sitelerinden test ettim. Neden bu şekilde saldırmaya başladınız ki? Zorunuza giden birşeyler mi var?
Memnunum hocam. Ses, görüntü vs. her şeyiyle güzel.hocam boşverin mouse işini klavyeden memnunmusunuz?
keycaps ler orj halimi değiştinizmi?Memnunum hocam. Ses, görüntü vs. her şeyiyle güzel.
bende pro varda tıklarken cızırtı var tekApex modelinde çok fazla şikayet var. Pro kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Satın aldığınız yerle bir görüşün bence.
çoğu kişide o ses sorunu var galibabende pro varda tıklarken cızırtı var tek
Orijinal hocam değiştirmeyi düşünmedim. Memnunum böyle.keycaps ler orj halimi değiştinizmi?
Konunun faceit profili ile ne alakası var birader otistik misin sen? Mouse ile alınan hertz miktarından bahsediyoruz eleman bana faceit profilini at diyor.Atsana Faceit profilini