Ajazz aj159 apex kasıyor

keycaps ler orj halimi değiştinizmi?
Orijinal hocam değiştirmeyi düşünmedim. Memnunum böyle.
WhatsApp Image 2024-11-14 at 00.48.10.jpeg

@Matt Murdock Bu konuda niye herkes bi çocuk gibi davranmış ya. Düzgünce açıklamışsın işlemcinin yetersiz olduğunu. 5600'le 8K oynamaya çalışmak zaten acayip.

Apex te click gicirtisi sanirim sadece mavi renkte var ben beyaz apex buldum yarin onu alicam bence her turlu pro dan daha iyi bir urun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i3 12100f de 4k hz sorun yasamam herhalde

@Matt Murdock Bu konuda niye herkes bi çocuk gibi davranmış ya. Düzgünce açıklamışsın işlemcinin yetersiz olduğunu. 5600'le 8K oynamaya çalışmak zaten acayip.
5600 8khz için yeterli tabii ki oyunlarda biraz fps düşürür ama arkadaşın anlattığı gibi bir durum olmaz yani buradaki sorun işlemci ile alakalı değil Dav3 de kulllandım apexte kullanıyorum 5600g var ancak hiç arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamadım

5600 dav3 şu an valodayım 8k sıfır takılma

Aynen ya normalde 8k olan hertz oyuna girince bir anda bayılıp sebepsiz yere 1k hertz'e düşüyor. Eğer işlemcim veya sistemim bu hertz miktarını kaldıramıyor olsaydı kasardı/sorunlar yaşardım. Driverda 8k'ya alınan, testlerde 8k olan hertz miktarı oyuna girince neden düşsün? Aksine düşmez, kasar. Ben bu hertzi taşıyamıyorum diye bağırır sistem.
Sorun yaşamazsın ama 8k da performansını daha güçlü sistemlere gçre daha az verir diyorum. Niye npc gibi mevzuyu farklı yere çekiyorsunuz?

Ne alakası var knkcım. i3-9100F ile 8000hz CS oynasa ölecek o sistem
Sistemimde rx 6800 xt ve 7800x3d 32gb 6200mhz ram var 8k hz de valorantta cs de hafif dalgalanmalar oluyor bu oyunlar 8k hz için stabil değil milletin bilgisayarını kötülemeyi bırakın aldıkları fps değerleri düşük değil takılma sebebi oyunların desteklememesi veya mouse ta sorun olmasından kaynaklanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 8khz için yeterli tabii ki oyunlarda biraz fps düşürür ama arkadaşın anlattığı gibi bir durum olmaz yani buradaki sorun işlemci ile alakalı değil Dav3 de kulllandım apexte kullanıyorum 5600g var ancak hiç arkadaşın dediği gibi bir sorun yaşamadım
Bende de dav3 ile deneyince takılma olmadı sanırım apexlerde bir sorun var

Firmware sorun yaratabiliyor güncellenmediyse apexte. proda gerekmiyor güncellemeside yok zaten.frekans çakışmasıda olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri