Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 apex obsidyen skatez.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Takarım ama tavsiye varmı az olsun fazla olsun minimlik olsun şu ortaya büyük ihtimal kesip takıcam.
Fizikçi arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.😂
3 alta sağ 3 sol 3 tane üste diyorum.
IMG_20241120_130303.jpg
IMG_20241120_130351.jpg

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
IMG_20241114_192450.jpg

Alttakiler vida deliklerini kapatacak şekilde. Bu şekil güzel gidiyor sensör skatezini çıkarmaya gerek yok. Eğer sana yavaş geliyorsa üstü 3 yap; 2 köşe aynı şekil kalsın, 1 yukarı doğru ortaya koy.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Alttakiler vida deliklerini kapatacak şekilde. Bu şekil güzel gidiyor sensör skatezini çıkarmaya gerek yok. Eğer sana yavaş geliyorsa üstü 3 yap 2 köşe aynı şekil 1 orta.
Yine çıkarırım dayanamam 😂
Güzel olmuş üst orta birtane daha atsammi dicem de gerek yok bence.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ali Mert Okuducu
Alıntıyı görüntüle
Alttakiler vida deliklerini kapatacak şekilde. Bu şekil güzel gidiyor sensör skatezini çıkarmaya gerek yok. Eğer sana yavaş geliyorsa üstü 3 yap 2 köşe aynı şekil 1 orta.
Fark oldu mu hocam yeni skatez takınca. Bende düşünüyorum ama şimdiye kadar bütün mouselerimi orijinal skateziyle kullandım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Yine çıkarırım dayanamam 😂
Güzel olmuş üst orta birtane daha atsammi dicem de gerek yok bence.
Senin skatez bir tık daha yavaş benimkine göre. Ondan bu sana iyi gider daha hızlı olsun dersen üstü dedigim gibi 3 yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark oldu mu hocam yeni skatez takınca. Bende düşünüyorum ama şimdiye kadar bütün mouselerimi orijinal skateziyle kullandım
Çok fark var, hiç anlamayan birinin bile fark edeceği kadar. Normalde ben de stok kullanırdım eskiyince değiştirirdim de bunun skatezi resmen mousepade takılıyor hışır hışır.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Senin skatez bir tık daha yavaş benimkine göre. Ondan bu sana iyi gider daha hızlı olsun dersen üstü dedigim gibi 3 yaparsın.

Çok fark var, hiç anlamayan birinin bile fark edeceği kadar. Normalde ben de stok kullanırdım eskiyince değiştirirdim de bunun skatezi resmen mousepade takılıyor hışır hışır.
Senin dediğin gibi yaparım evet orjinali aşırı kötüydü çok hissettim ondan dolayı aldım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Senin dediğin gibi yaparım evet orjinali aşırı kötüydü çok hissettim ondan dolayı aldım.
Bende yedek 1 paket obsidyen duruyor :) ice biterse onu da deneyeceğim de birkaç senesi var herhalde 40 nokta olunca bitmiyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Bende yedek 1 paket obsidyen duruyor :) ice biterse onu da deneyeceğim de birkaç senesi var herhalde 40 nokta olunca bitmiyor.
40 noktayı nasıl anlıyorsun skaltezmi eriyor cam pad alicaktım eriyor deniyor iyi değil deniyor cam skaltez cam mouse padmi alsam diyorum ilerde.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
40 noktayı nasıl anlıyorsun skaltezmi eriyor cam pad alicaktım eriyor deniyor iyi değil deniyor cam skaltez cam mouse padmi alsam diyorum ilerde.
Aynen skatez aşına aşına küçülüyor ordan zaten anlıyorsun. Eğer cam kullanacaksan obsidyen iyidir diğerlerine göre daha dayanıklı. Benimki mesela 1 haftayı zor cikarir cam mousepad ile :D Ama qck ile 1.5 senedir hala ilk günkü gibi. Sen nasıl bitirdin dersen 8 taneyi eski mouse'um attack sharkta kullandım diğer 8li arkadaşa verdim 1 8li daha apexte kullandım son 1 seferlik kaldı. Cam skatez cam mousepad ile kullanılamaz. PTFE skatez + cam mousepad veya cam skatez kumaş mousepad olmalı.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Aynen skatez aşına aşına küçülüyor ordan zaten anlıyorsun. Eğer cam kullanacaksan obsidyen iyidir diğerlerine göre daha dayanıklı. Benimki mesela 1 haftayı zor cikarir cam mousepad ile :D Ama qck ile 1.5 senedir hala ilk günkü gibi. Sen nasıl bitirdin dersen 8 taneyi eski mouse'um attack sharkta kullandım diğer 8li arkadaşa verdim 1 8li daha apexte kullandım son 1 seferlik kaldı. Cam skatez cam mousepad ile kullanılamaz. PTFE skatez + cam mousepad veya cam skatez kumaş mousepad olmalı.
Cam mouse pad biraz kendimi toplim Alicam düşünüyorum ama Çin'den alasım var çok pahalı.
Boydan boya bulsam süper olurdu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Bu alttaki kapak ne işe yarıyor dongle takma yeri olan ? Bende kapalı.
İçi boş. Aj 159 ile aynı alt taraf. Bizim dongle aj159 gibi içinde gelmiyor dışında ayrı 8khz olarak geliyor niye delik var derseniz sadece etiket değiştiriyorlar maliyet kısmak için. Ayrı taban üretmek yerine.

Cam mouse pad biraz kendimi toplim Alicam düşünüyorum ama Çin'den alasım var çok pahalı.
Boydan boya bulsam süper olurdu.
Hocam direkt cam masalar gibi yapın daha iyi boydan boya nedir :D

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
The End
İçi boş. Aj 159 ile aynı alt taraf. Bizim dongle aj159 gibi içinde gelmiyor dışında ayrı 8khz olarak geliyor niye delik var derseniz sadece etiket değiştiriyorlar maliyet kısmak için. Ayrı taban üretmek yerine.

Hocam direkt cam masalar gibi yapın daha iyi boydan boya nedir :D
Tahmin etmiştim, etiketi sökmeye gerek yok o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,732
Üyeler
163,373
Son üye
rasitis
Top Bottom