Öneri AJAZZ AJ159 APEX SIYAH

Reaksiyon skoru
31
Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?

Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
Şahsen turuncu çok şık ben olsam renkli tercih yapardım.
Ben Pro modeli mecburen siyah aldım, pek güzel durmuyor.

siyah güzeldir ya tercih meselesi biraz

Pro modelini öneririm. Apex'te tonlarca şikayet gördüm kendim pro kullanıcısıyım ve seve seve kullanıyorum 8000 hz'de müthiş çalışıyor. Ben beyaz kullanıyorum memnunum. Mousepadiniz siyahsa siyah almayın.

renk sana kalmış apex daha iyi pro diyeni boşver 1500’e alınır stok girmiyor daha acelen yoksa 1 hafta daha bekle belki girer

siyahta gıcırdama yok ve apex prodan daha güzel elde duruyor

bende beyaz klavye var diye mavi aldım bence çok iiyyi turuncu ya da mavi alırdım alacak olsam belki beyaz ama siyah almam

Siyah kullanıyorum gıcırdama yok herşeyi sorunsuz.

Valla 2 kere denk geldim ilk başta almadım başka renk gelir diye sonra al geçsin dedim aldım 😂
Hocam bende f75 siparis ettim beyaz olani ondan dolayi tereddutteyim renk konusunda beyaz apex bulmus aninda alicam ama beyazin yaninda hangi rengi tercih etsem sastim kaldim

Geri