Ahmet Muhsin
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
Şahsen turuncu çok şık ben olsam renkli tercih yapardım.Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
siyah güzeldir ya tercih meselesi birazBeyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
bende beyaz klavye var diye mavi aldım bence çok iiyyi turuncu ya da mavi alırdım alacak olsam belki beyaz ama siyah almamBeyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
Bi yandan yurtta kaliyorum ben stok geldigi gibi bitiyor surekli kaciriyorumrenk sana kalmış apex daha iyi pro diyeni boşver 1500’e alınır stok girmiyor daha acelen yoksa 1 hafta daha bekle belki girer
Stok yakalamak zor adetli koyarlarsa alınır bugün 2-3 tane girdi herhalde 1 adet aldım başka gelmediBi yandan yurtta kaliyorum ben stok geldigi gibi bitiyor surekli kaciriyorum
Siyah kullanıyorum gıcırdama yok herşeyi sorunsuz.Beyler apexin siyahini buldum sonunda 1500e ,siyahta o gicirti sorunu varmi bide sizce gorunus olarak siyah rengi tercih edeyimmi yoksa turuncu veya mavi renginimi alayim?
İlk geldi hayvan gibi stok vardı da yedilerStok yakalamak zor adetli koyarlarsa alınır bugün 2-3 tane girdi herhalde 1 adet aldım başka gelmedi
Valla 2 kere denk geldim ilk başta almadım başka renk gelir diye sonra al geçsin dedim aldımİlk geldi hayvan gibi stok vardı da yediler
Hocam bende f75 siparis ettim beyaz olani ondan dolayi tereddutteyim renk konusunda beyaz apex bulmus aninda alicam ama beyazin yaninda hangi rengi tercih etsem sastim kaldimValla 2 kere denk geldim ilk başta almadım başka renk gelir diye sonra al geçsin dedim aldım![]()