Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bedi

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Harbi çocuksunuz kafalara bak sanki mouse yarıştırıyoruz :D

Sonra cebinizdeki 3-5 kuruşla mouse alan ergensiniz deyince kızıyorsunuz 🤣
kendi adına konuş knk al sat için f5 atanları bilemem ben mouse almak için atıyorum. maşallah hangi mesaj varsada okumuşsun

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Ahmet
Bu kadar mouse kovalanıyoruz ama %90ınmız cs, lol vs.. de yine de kadame atlayamacağız çünkü sorun mouse da olmadı hiç bir zaman :kekw:

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Arkadaşlar Pro mu alınmalı yoksa Apex mi beklenmeli ?

Bedi

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Bu kadar mouse kovalanıyoruz ama %90ınmız cs, lol vs.. de yine de kadame atlayamacağız çünkü sorun mouse da olmadı hiç bir zaman :kekw:
almışken uyguna güzel bir mouse almaya çalışıyoruz zaten

Amd34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
ibrahim
kendi adına konuş knk al sat için f5 atanları bilemem ben mouse almak için atıyorum. maşallah hangi mesaj varsada okumuşsun
Bana diyene bak en az 70-80 sayfadır her sayfada mesajın var, en az 5-6 saattir de f5 i kırdın halen konuşuyorsun.

Ayrıca konunun başında yazdım daha ihtiyacı olana eyvallah ama al-sat için alan salatalıklar diye ekledim, al-sat için almıyorsan ne diye bana laf çakıp milletin değirmenine su taşıyorsun abicim? yaran ne tam olarak? hatta sana dedim ki sen saatlerdir buradasın inş denk gelir alırsın. Sizin gibileri de anlamak cidden zor.

Ağır ergenin biri geliyor geçen ki saçma muhabbetleri çarpıtıyor oradan tutturup yürüyorsunuz, kendinize ait fikriniz düşünceniz yok.

Vorthionz

80+
Var ama iyi kaliteli arıyorsan 400TL'den başlar onun dışında bana 1-2 ay yetsin ucuz olsun diyorsan

Helal versiyon-https://www.kisa.link/RmcTa

Anime kızı olmayan gerçekçi versiyon

Bir apex mouse alırken yanında sipariş et

Dİkkat: Gümrük memuru görürse geçmiş olsun onu evine götürü icinden geçer en iyi ihtimal ile Gümrük personallerinin ellerinden bı geçer sonra sana gelir🤣
Siz hangisini tercih edersiniz hocam. Profesyonele benziyorsunuz

Top Bottom