Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Mehmetcan İvrendi
Siz hangisini tercih edersiniz hocam. Profesyonele benziyorsunuz
Hocam bana kalsa Yatmak için helal versiyonu alırdım kız daha güzel animede de muhteşem bı kız kesinlikle izleyi animesini

Ama niyetiniz delik açmak ise 3'üncüyü öneririm

Ama bütçeniz varsa attığım sitedeki veya temudaki 400-600TL falan olanlar daha güzel olanlardan seçin derim

-Ama ben olsam paramı biriktirir ticaret/yatırım vs. İle bir şekilde katlardım sonra Japonyaya Gider bı süre orda yaşardım sonra orda gamer bir anime kızı ile evlenir Kanadaya vs. taşınırdık sonra 1 erkek 1 kız çoçuğu yapardık misssssssss

(yani yatırım sadece altın falan değil geleceğinize yatırımdan bahsediyorum)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam bana kalsa Yatmak için helal versiyonu alırdım kız daha güzel animede de muhteşem bı kız kesinlikle izleyi animesini

Ama niyetiniz delik açmak ise 3'üncüyü öneririm

Ama bütçeniz varsa attığım sitedeki veya temudaki 400-600TL falan olanlar daha güzel olanlardan seçin derim

-Ama ben olsam paramı biriktirir ticaret/yatırım vs. İle bir şekilde katlardım sonra Japonyaya Gider bı süre orda yaşardım sonra orda gamer bir anime kızı ile evlenir Kanadaya vs. taşınırdık sonra 1 erkek 1 kız çoçuğu yapardık misssssssss

(yani yatırım sadece altın falan değil geleceğinize yatırımdan bahsediyorum)
Hocam fare konusundayız bunun için ayrı konu açın bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
stok dayanmadı zaten çokta gelecek gibi değil pro indirimi beklemek daha iyi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ibrahim
hocam rahatsız oldu isen gidebilirsin tutan yok sabahtan beri konuyu takip ediyon diyorsun ne yapayım almaya çalışıyorum bende hala diğer almaya çalışanlara laf atıyorsunuz bırakın kim ne istiyorsa onu yapsın
Aynen almaya çalışanlara laf atıyorum :D

Harbi diyorum allah akıl fikir versin size ama yukarıdaki online eğitim cümlemi lütfen ciddiye alın, sizin mouse dan daha önemli şeylere ihtiyacınız var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
Çok arada kaldım Apexi beklemelimiyim yoksa 1.300₺'ye Pro mu alsam? indirim var diyorlar nasıl olcak çözemedim.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
Aynen almaya çalışanlara laf atıyorum :D

Harbi diyorum allah akıl fikir versin size ama yukarıdaki online eğitim cümlemi lütfen ciddiye alın, sizin mouse dan daha önemli şeylere ihtiyacınız var.
1730212561317.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

istersem f5 i yok ederim seni ne ilgilendirir ben alıcam senin cebindenmi çıkıcak bide ne konuşuyorsun diye yazmış

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Göktuğ DADAŞ
beyler harbiden fiyat eşitleme muhabbetinden para geliyor la :D ahahaha 818'e pro satan var mesela temu da onu örnek gösterdim 50 gaymemi geri verdi

Ekler

• sd.png
    sd.png
    75.6 KB · Hit: 44

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Boş yapma da muhabbetin öncesini ve sonrasını da at. 1400 e pro alanlara roma mızrağı dedim diye hepiniz kudurdunuz o yüzden o lafı söyledim, hak ettiğiniz bir laftı sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda yada forum da sadece ürün alanlar f5 atıp konuyu takip edebilir şeklinde bir kural var da bizim mi haberimiz yok?
F5 çekenler salatalık oluyor ya salatalık reis ondan söylüyorum. Sen sipariş edip kenara geç sipariş bekleyenler salatalık olsun. Engelleşelim iş çözülsün. Sen üst perdeden devam et.

Spectre_zz

80+ Bronze
Çok arada kaldım Apexi beklemelimiyim yoksa 1.300₺'ye Pro mu alsam? indirim var diyorlar nasıl olcak çözemedim.
beklesen de alamazsın zaten merak etme kral dun geceden beri nobetteyim sabah da 6 da kalktım en az her 10dkda bir f5 atıyorum ben alamadıysam sen hiç alaman

Top Bottom