usta sakin olsana apex modeline sahip olmak istiyor olamaz mıyız kendin bile almışsın bizde almak istiyoruz fiyatı çok ucuz çünkü tartışma ortamı yaratma lütfenBana diyene bak en az 70-80 sayfadır her sayfada mesajın var, en az 5-6 saattir de f5 i kırdın halen konuşuyorsun.
Ayrıca konunun başında yazdım daha ihtiyacı olana eyvallah ama al-sat için alan salatalıklar diye ekledim, al-sat için almıyorsan ne diye bana laf çakıp milletin değirmenine su taşıyorsun abicim? yaran ne tam olarak? hatta sana dedim ki sen saatlerdir buradasın inş denk gelir alırsın. Sizin gibileri de anlamak cidden zor.
Ağır ergenin biri geliyor geçen ki saçma muhabbetleri çarpıtıyor oradan tutturup yürüyorsunuz, kendinize ait fikriniz düşünceniz yok.
Abicim siz mesajları mı okumuyorsunuz? yoksa okuyup mu anlamıyorsunuz? kim diyor apex almayın diye? apex alıcam diyen kime laf etmişim siz iyi misiniz? al-sat yapanlara salatalık dedim al-sat yapan bir tane salatalık çıktı ortalığı karıştırdı siz de adamın değirmenine su taşıyorsunuz.usta sakin olsana apex modeline sahip olmak istiyor olamaz mıyız kendin bile almışsın bizde almak istiyoruz fiyatı çok ucuz çünkü tartışma ortamı yaratma lütfen
tamam da al-sat yapana da karışamayız yapacak bir şey yokAbicim siz mesajları mı okumuyorsunuz? yoksa okuyup mu anlamıyorsunuz? kim diyor apex almayın diye? apex alıcam diyen kime laf etmişim siz iyi misiniz? al-sat yapanlara salatalık dedim al-sat yapan bir tane salatalık çıktı ortalığı karıştırdı siz de adamın değirmenine su taşıyorsunuz.
Ne pahalanması hocam millet sizin aldığınız fiyatın yarısına alıyor şimdiVergi dahil geçen hafta 1200e aldım.şimdi pahalandimi pro
400'e alan var hocam Roma mızrağını yedinizVergi dahil geçen hafta 1200e aldım.şimdi pahalandimi pro
İşine bak abicim, okuduğunuzu anlayamıyorsanız da beni alıntılamayın. Mouse yerine online okuma-anlama kurslarına katılın lütfen, çoluk çombalağa laf anlatamıcam.tamam da al-sat yapana da karışamayız yapacak bir şey yok
gene 1300 e denk geliyor %20 alırsakta 1150-1200 küsüre denk geliyorVergi dahil geçen hafta 1200e aldım.şimdi pahalandimi pro
Bende şuan vergiyle 1150 TL pro alayım mıNe pahalanması hocam millet sizin aldığınız fiyatın yarısına alıyor şimdi
hocam rahatsız oldu isen gidebilirsin tutan yok sabahtan beri konuyu takip ediyon diyorsun ne yapayım almaya çalışıyorum bende hala diğer almaya çalışanlara laf atıyorsunuz bırakın kim ne istiyorsa onu yapsınİşine bak abicim, okuduğunuzu anlayamıyorsanız da beni alıntılamayın. Mouse yerine online okuma-anlama kurslarına katılın lütfen, çoluk çombalağa laf anlatamıcam.