Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
arkadaşlar aynı urunden ıkı adet alınca 30 olaynı gecmıyor ama gelırmı daha once alan varmı

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
Bana diyene bak en az 70-80 sayfadır her sayfada mesajın var, en az 5-6 saattir de f5 i kırdın halen konuşuyorsun.

Ayrıca konunun başında yazdım daha ihtiyacı olana eyvallah ama al-sat için alan salatalıklar diye ekledim, al-sat için almıyorsan ne diye bana laf çakıp milletin değirmenine su taşıyorsun abicim? yaran ne tam olarak? hatta sana dedim ki sen saatlerdir buradasın inş denk gelir alırsın. Sizin gibileri de anlamak cidden zor.

Ağır ergenin biri geliyor geçen ki saçma muhabbetleri çarpıtıyor oradan tutturup yürüyorsunuz, kendinize ait fikriniz düşünceniz yok.
usta sakin olsana apex modeline sahip olmak istiyor olamaz mıyız kendin bile almışsın bizde almak istiyoruz fiyatı çok ucuz çünkü tartışma ortamı yaratma lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
ibrahim
usta sakin olsana apex modeline sahip olmak istiyor olamaz mıyız kendin bile almışsın bizde almak istiyoruz fiyatı çok ucuz çünkü tartışma ortamı yaratma lütfen
Abicim siz mesajları mı okumuyorsunuz? yoksa okuyup mu anlamıyorsunuz? kim diyor apex almayın diye? apex alıcam diyen kime laf etmişim siz iyi misiniz? al-sat yapanlara salatalık dedim al-sat yapan bir tane salatalık çıktı ortalığı karıştırdı siz de adamın değirmenine su taşıyorsunuz.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
Abicim siz mesajları mı okumuyorsunuz? yoksa okuyup mu anlamıyorsunuz? kim diyor apex almayın diye? apex alıcam diyen kime laf etmişim siz iyi misiniz? al-sat yapanlara salatalık dedim al-sat yapan bir tane salatalık çıktı ortalığı karıştırdı siz de adamın değirmenine su taşıyorsunuz.
tamam da al-sat yapana da karışamayız yapacak bir şey yok

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
İşine bak abicim, okuduğunuzu anlayamıyorsanız da beni alıntılamayın. Mouse yerine online okuma-anlama kurslarına katılın lütfen, çoluk çombalağa laf anlatamıcam.
hocam rahatsız oldu isen gidebilirsin tutan yok sabahtan beri konuyu takip ediyon diyorsun ne yapayım almaya çalışıyorum bende hala diğer almaya çalışanlara laf atıyorsunuz bırakın kim ne istiyorsa onu yapsın

Top Bottom