Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Halüsinasyon görüyorsun, ergenler mouse almaya geliyor gibi bir cümle kurmadım. Burada al-sat için 3-5 tane mouse kovalayıp saatlerdir F5 atanlara da salatalık diyorum sen de onlardansan sana da diyorum lafımın arkasındayım, çakallığa gerek yok.
knk biz en azından mouse almak için f5 atıyon sen bizim mesajları okumak için f5 atıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
peki apex mi pro mu ?

• Kızgın
Reaksiyonlar: Bedi
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ibrahim
Ben Halüsinasyon görmemişim de sende ufaktan alzheimer varmış.
Boş yapma da muhabbetin öncesini ve sonrasını da at. 1400 e pro alanlara roma mızrağı dedim diye hepiniz kudurdunuz o yüzden o lafı söyledim, hak ettiğiniz bir laftı sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk biz en azından mouse almak için f5 atıyon sen bizim mesajları okumak için f5 atıyorsun
Konuda yada forum da sadece ürün alanlar f5 atıp konuyu takip edebilir şeklinde bir kural var da bizim mi haberimiz yok?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
eyyüb
Hocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence mesela⬇️

Bende Normalde şöyle bir şey alıcam'da Üni yurdunda delik deşik ederler diye düşünüyorum emin olamadım

(Bu en masumu bu arada üniden sonra tek başıma eve çıkınca daha iyileriyle dolu yastık/Halı/mousepadvs. bir gamer odası yapabilirim diye düşünüyorum😅)
😂 Oda için önce ev lazim

Aurelia

80+ Bronze
130 sayfa olmus yuh

Amd34

80+ Silver
24 ünde apex i ilk alanlardan biriyim abicim, ayrıca amazondan m800 pro da aldım ikisi de yolda, burada stok vs. kovalamıyorum sakin ol. Herkesi kendiniz gibi 5 saat f5 atıp al-sat için mouse kovalayan biri sanıyorsunuz herhalde.
Pu hahhaah pro ne leş

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Mehmetcan İvrendi
😂 Oda için önce ev lazim
Bakacaz hocam eğer savaş çıkmaz'saki imkansız bir olasılık her neyse iş bulup para kazanıp kiraya geçerim evlenene kdar zaten evledikten sonra bunlara gerek yok Japinyadab Anime kızı ile evlenmeyi düşünüyorum 🤣

Aurelia

80+ Bronze
Top Bottom