yeni hesap aç mouse sepete at satın alma ertesi gün verebilirler bana dün öyle oldu hesabı açtım bu sabah da kuponu verdilerhocam nasıl oluyor acaba
yeni hesap aç mouse sepete at satın alma ertesi gün verebilirler bana dün öyle oldu hesabı açtım bu sabah da kuponu verdilerhocam nasıl oluyor acaba
kapamayı bırak zengin oldularAjazz bizim sayemizde şirketi kapatmaktan kurtardı heralde her konu 3k-4k mesaj alıyor
Kardeşime alırım belki. Al-satla uğraşmaya bırakalı çok oldu ya :dÇok iyi vermiş ben alırdım. 550tl den ucuza geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000tl den satarsın aynı hafta bence.
Hocam arada indirim mesajları geliyor Temudan, oradan denk geliyorhocam nasıl oluyor acaba
bana da gledi de 860 a düştü işteHocam arada indirim mesajları geliyor Temudan, oradan denk geliyor
telefona felanmı yuklemek gerek dHocam arada indirim mesajları geliyor Temudan, oradan denk geliyor
Halüsinasyon görüyorsun, ergenler mouse almaya geliyor gibi bir cümle kurmadım. Burada al-sat için 3-5 tane mouse kovalayıp saatlerdir F5 atanlara da salatalık diyorum sen de onlardansan sana da diyorum lafımın arkasındayım, çakallığa gerek yok.Kaçtır görüyorum yok kaçın ergenler mouse almaya geliyor. Salatalıklar al sat yapmaya çalışıyor tarzı cümleler kuruyorsun. Önceden aldığın mouse u bile stoğa girdi gibi gösterip sonra şaka beyler şaka şaka diyorsun. Çok değişik çarsın birde senden tavsiye alıcak değilim tedavi ol diyorsun.
60-45Dolarlık ürünleri 20 dolara alıyoruz dimi. Bence de mağazayı kapatmazlarAjazz bizim sayemizde şirketi kapatmaktan kurtardı heralde her konu 3k-4k mesaj alıyor
Alamadıysan ağlamanın luzümü yok stoğa girsin tekrar alıcam sen alamazın inşHalüsinasyon görüyorsun, ergenler mouse almaya geliyor gibi bir cümle kurmadım. Burada al-sat için 3-5 tane mouse kovalayıp saatlerdir F5 atanlara da salatalık diyorum sen de onlardansan sana da diyorum lafımın arkasındayım, çakallığa gerek yok.
Şöyle bir şey denedik bakalım nolacakAlıntıyı görüntüle
Kampanyadan indirim geldi, çok pis göz kırpıyor bana ama dayanıp Apex beklicem, Pro aldım zaten