1 Pro daha alın hocam ne olacak.Alıntıyı görüntüle
Kampanyadan indirim geldi, çok pis göz kırpıyor bana ama dayanıp Apex beklicem, Pro aldım zaten
Yapmalısın bence unut gitsin apexiAlıntıyı görüntüle
Kampanyadan indirim geldi, çok pis göz kırpıyor bana ama dayanıp Apex beklicem, Pro aldım zaten
Harçlık?? Knk senin yaş yetiyormuki hayır alsan bile kendi evin yoksa Nasıl kullanıcan? Varsayalım sana aldım hediye ettim Ev ahalisine nasıl anlatmayı planlıyorsunBunlar çok pahalı hocam harçlığına buna mu gömeyim?
40 dolar çok ama değer hocam farklı eve geçersek kesin alınır.Knk sen ona güzelmi diyon bide bunlara bak istersen
(+18 bağlantı içerir dikkat gerçi sansürlü sitede)#1 Shop for Anime Body Pillow | Dakimakura | Fast & Free Shipping
Anime Body Pillow is THE store for the fan of Anime and Manga. You will find here the best Dakimakuras Cover of your Waifu & Husbando. ✓ Free Shippingwww.kisa.link
Kullanırdık???
Hocam Ahmet Deldi
Yada daha kesin çözüm
-Hocam dizede sipariş edim bı tane susun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam deliği siz açıyorsunuz
Yok hocam ya almışken diğer modeli alayım, pro bekleyen arkadaşlara engel olurum ayrıca, öyle yaparsam :d1 Pro daha alın hocam ne olacak.
Çok iyi vermiş ben alırdım. 550tl den ucuza geliyor.Alıntıyı görüntüle
nası yaptın bunuAlıntıyı görüntüle
nasıl denk geldi bi bana gelmiyorAlıntıyı görüntüle
Şans etkeni. Uygulama rastgele oranlarda veriyor.nası yaptın bunu
hocam nasıl oluyor acabaAlıntıyı görüntüle
1 tane aldıysan gerek yok bence hocamAlıntıyı görüntüle