Aurelia
80+ Bronze
Ben siparişi verirken bitti stok daha kötüBen apex daha iyi diye bekliyordum parasından değil.
Ben siparişi verirken bitti stok daha kötüBen apex daha iyi diye bekliyordum parasından değil.
Salla gitsin hocam apexi proyu çek rahatına bak.Şu 4 5 tane alanların elinde patlasın.Ben siparişi verirken bitti stok daha kötü
aldığın fiyattan satıyon mu apexiYabancı desteklerin geneli ne dediğim bile anlamıyor saçma sapan cevaplar veriyor 1 puan verince akıllanıyorlar.
Ağustos ayında 159P ye 1400 vermek koydu tekSalla gitsin hocam apexi proyu çek rahatına bak.Şu 4 5 tane alanların elinde patlasın.
Satcam bengel değişelim sasdjgsdhfsd
Yookkkkkk
sen başka yerden aldın ya hiç baktın mı mcusu ne switchler neAğustos ayında 159P ye 1400 vermek koydu tek
Hocam 2 ay önceki şey boşver gitsinAğustosta 159P ye 1400 vermek koydu tek
Kaçtır görüyorum yok kaçın ergenler mouse almaya geliyor. Salatalıklar al sat yapmaya çalışıyor tarzı cümleler kuruyorsun. Önceden aldığın mouse u bile stoğa girdi gibi gösterip sonra şaka beyler şaka şaka diyorsun. Çok değişik çarsın birde senden tavsiye alıcak değilim tedavi ol diyorsun.İğneleme algılayan bir tek sensin, tedavi ol bence dostum.
Hocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence meselavallahi odak dağıtmıcak gibi değil alırım evdekine hediye geldi desem yinede söylenir en iyisi almamak asdsad