Aurelia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
Amazondan ajazz ın mağazasından aldım ben kendim direkt yetkili satıcıdan falan almadım 1haftada gelmiştisen başka yerden aldın ya hiç baktın mı mcusu ne switchler ne
Amazondan ajazz ın mağazasından aldım ben kendim direkt yetkili satıcıdan falan almadım 1haftada gelmiştisen başka yerden aldın ya hiç baktın mı mcusu ne switchler ne
Başka bir şeye gerek yok mouse otomatik okuyor cihazı.Arkadaşlar bu aj159 pro nasıl bağlanıyor bilgisayara tam olarak bilmiyorum dongle'ı pcye bağlandıktan sonra başka bişey yapacak mıyım
Alttaki ne güzelmiş laHocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence mesela
Bende Normalde şöyle bir şey alıcam'da Üni yurdunda delik deşik ederler diye düşünüyorum emin olamadım
Kız Yastık Kılıfı Çağdaş Yıkamalı Fermuar - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en Home & Kitchen ürünümüzün bir parçası Kız Yastık Kılıfı, Çağdaş , Yıkamalı, Fermuar Kapatma, Dokuma , Dekoratif Yastık için , Odası, ve İç/Dış Kullanımı - 1PC (İçeriği Dahil Değil)'i Temu'da .www.kisa.link
(Bu en masumu bu arada üniden sonra tek başıma eve çıkınca daha iyileriyle dolu yastık/Halı/mousepadvs. bir gamer odası yapabilirim diye düşünüyorum)
dongleyi pc ye de takabilirsin ya da sarj standına da. Sarj standını kablosuyla pc ye takıyorsunArkadaşlar bu aj159 pro nasıl bağlanıyor bilgisayara tam olarak bilmiyorum dongle'ı pcye bağlandıktan sonra başka bişey yapacak mıyım
Çok pahalı be ucuz olsa net alırdım yurtta kullanırdık.Hocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence mesela
Bende Normalde şöyle bir şey alıcam'da Üni yurdunda delik deşik ederler diye düşünüyorum emin olamadım
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en Home & Kitchen ürünümüzün bir parçası Kız Yastık Kılıfı, Çağdaş , Yıkamalı, Fermuar Kapatma, Dokuma , Dekoratif Yastık için , Odası, ve İç/Dış Kullanımı - 1PC (İçeriği Dahil Değil)'i Temu'da .www.kisa.link
(Bu en masumu bu arada üniden sonra tek başıma eve çıkınca daha iyileriyle dolu yastık/Halı/mousepadvs. bir gamer odası yapabilirim diye düşünüyorum)
Yurt müdürü bir gece ansızın denetleme için dolaşırken anlatması biraz zor olabilirÇok pahalı be ucuz olsa net alırdım yurtta kullanırdık.
KYK'da kalmıyorum dolaşmıyor yurt müdürü de temizlikçi ablalar garipseyebilir.Yurt müdürü bir gece ansızın denetleme için dolaşırken anlatması biraz zor olabilir![]()
Delikli mi buHocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence mesela
Knk sen ona güzelmi diyon bide bunlara bak istersenAlttaki ne güzelmiş la![]()
Kullanırdık???Çok pahalı be ucuz olsa net alırdım yurtta kullanırdık.
Hocam Ahmet DeldiYurt müdürü bir gece ansızın denetleme için dolaşırken anlatması biraz zor olabilir![]()
Yok hocam deliği siz açıyorsunuzDelikli mi bu
Bunlar çok pahalı hocam harçlığına buna mu gömeyim?Knk sen ona güzelmi diyon bide bunlara bak istersen
(+18 bağlantı içerir dikkat gerçi sansürlü sitede)![]()
#1 Shop for Anime Body Pillow | Dakimakura | Fast & Free Shipping
Anime Body Pillow is THE store for the fan of Anime and Manga. You will find here the best Dakimakuras Cover of your Waifu & Husbando. ✓ Free Shippingwww.kisa.link
HahahhaahhaSalla gitsin hocam apexi proyu çek rahatına bak.Şu 4 5 tane alanların elinde patlasın.