❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sen başka yerden aldın ya hiç baktın mı mcusu ne switchler ne
Amazondan ajazz ın mağazasından aldım ben kendim direkt yetkili satıcıdan falan almadım 1haftada gelmişti

Arkadaşlar bu aj159 pro nasıl bağlanıyor bilgisayara tam olarak bilmiyorum dongle'ı pcye bağlandıktan sonra başka bişey yapacak mıyım
Başka bir şeye gerek yok mouse otomatik okuyor cihazı.

Hocam sizde Ona Anime Man yastık hediye ederseniz sorun kalmaz bence mesela⬇️

Bende Normalde şöyle bir şey alıcam'da Üni yurdunda delik deşik ederler diye düşünüyorum emin olamadım

(Bu en masumu bu arada üniden sonra tek başıma eve çıkınca daha iyileriyle dolu yastık/Halı/mousepadvs. bir gamer odası yapabilirim diye düşünüyorum😅)
Alttaki ne güzelmiş la😋

Arkadaşlar bu aj159 pro nasıl bağlanıyor bilgisayara tam olarak bilmiyorum dongle'ı pcye bağlandıktan sonra başka bişey yapacak mıyım
dongleyi pc ye de takabilirsin ya da sarj standına da. Sarj standını kablosuyla pc ye takıyorsun

Bende Normalde şöyle bir şey alıcam'da Üni yurdunda delik deşik ederler diye düşünüyorum emin olamadım

(Bu en masumu bu arada üniden sonra tek başıma eve çıkınca daha iyileriyle dolu yastık/Halı/mousepadvs. bir gamer odası yapabilirim diye düşünüyorum😅)
Çok pahalı be ucuz olsa net alırdım yurtta kullanırdık.

1k destekliyor ama dongle ile 1k da kullana biliyoruz değil mi

Delikli mi bu

Alttaki ne güzelmiş la😋
Knk sen ona güzelmi diyon bide bunlara bak istersen
(+18 bağlantı içerir dikkat gerçi sansürlü sitede)

Çok pahalı be ucuz olsa net alırdım yurtta kullanırdık.
Kullanırdık???🤨😱🤐😂
Yurt müdürü bir gece ansızın denetleme için dolaşırken anlatması biraz zor olabilir :D
Hocam Ahmet Deldi

Yada daha kesin çözüm

-Hocam dizede sipariş edim bı tane susun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam deliği siz açıyorsunuz

Geri