gerçi pahalı değilde bizde gümrüğe takılıyor şuanki fiyatı o sıkıntıManyetik switch olsaysı 10 saniyede biterdi o stok herkes 10'ar tane alırdı çok ciddiyim.
gerçi pahalı değilde bizde gümrüğe takılıyor şuanki fiyatı o sıkıntıManyetik switch olsaysı 10 saniyede biterdi o stok herkes 10'ar tane alırdı çok ciddiyim.
Evet 30 yerine 45-60 euro olsa sınır çok rahatlıcaz da işte...gerçi pahalı değilde bizde gümrüğe takılıyor şuanki fiyatı o sıkıntı
Ak820 maxmı ??Aj159 proyu f75 veya 820 max-pro ile takaslayabilirim
2 tane Aj159 Pro verecekseniz kabulum Ak820 max ile takaslamaya.Aj159 proyu f75 veya 820 max-pro ile takaslayabilirim
Aynen o tayfadanım ondan diyorum zatenAj159 Pro'yu 1200-1400'e alan tayfadan değilseniz yapmayın öyle şeyler.
Merakla bekliyorum royu bence ama yine de görelim.Mousenin içini açacağım ama vidalarını göremedim
+1ajazz 159pronun siyahını teslim alan resmini atabilir mi
Valla ben yapamadım yapabilen varsa tüm mesajları atsın da biz de yapalımAynen o tayfadanım ondan diyorum zaten
Daha ucuza alan birinin ss'ini attım ben pahalıya aldım kısmi para iadesi istiyorum dedim bekletti uzmanla görüşücem dedi sonra 230 küsür iade bildirimi geldi beklemeye devam ettim sonra bütün para iade olduAcayip garip olay
Sadece iptal etmek istiyorum dedin iptalmj etti direk yoksa olmaz felan geveledimi ilk başta
Adama yardımcı olsanıza içini görürüz ne var merak ettim bende açacam da bi gelseMousenin içini açacağım ama vidalarını göremedim
Attığın SS i bana da atsana bir de nereye yazdın?Daha ucuza alan birinin ss'ini attım ben pahalıya aldım kısmi para iadesi istiyorum dedim bekletti uzmanla görüşücem dedi sonra 230 küsür iade bildirimi geldi beklemeye devam ettim sonra bütün para iade oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adama yardımcı olsanıza içini görürüz ne var merak ettim bende açacam da bi gelse
Skatezleri sökmen gerek açmayı bilmiyorsan açma ultracı kardeş mouse yazık olabilirMousenin içini açacağım ama vidalarını göremedim