Vergi dahilmi ?490₺ ye 159pro aldım
Muhtemelen ödenen vergi haricinde 1070tl hedefini tutturmanız gerekebilir. İsterseniz 2 3 ürün daha atıp sepetteki vergi kısmına bakınAlıntıyı görüntüleBana kupon veriyor kuponu kullanamıyorum şaka gibi ürünleri 1070 tl yapmam gerekiyor sanırım fakat hiç bi ürünü birleştirerek yani sepetinize ekleyerek 1070 tl yi tutturamıyorsunuz bu nasıl iş
Vergiyidemi verdiUlan kısmi para iadesi istedim adamlardan 159 pro için bi şekilde iade yaptılar sonra bütün parayı iade edip siparişi iade edildi diye düzelttiler ama ürün şuan böyle umarım gelir üzüldüm şimdi sorunsuzmuş ürün gelmezse koyar
ürünün fiyati 0 olsa bile vergi ekliyor o yüzden eklenmiyoAlıntıyı görüntüleBana kupon veriyor kuponu kullanamıyorum şaka gibi ürünleri 1070 tl yapmam gerekiyor sanırım fakat hiç bi ürünü birleştirerek yani sepetinize ekleyerek 1070 tl yi tutturamıyorsunuz bu nasıl iş
Hepsini verdi saçma bir şekildeVergiyidemi verdi
Acayip garip olayHepsini verdi saçma bir şekilde
Kanka deli zevkli ve hissiyati guzel bi klavye, ak 820 max indirim bitti konusuna bakarsan orada var attilar fotosunuak820 max alan biri ürünün ssini atabilir mi merak ettimde
Sen pro aldın maxı napcan bambaşka tarzları varak820 max alan biri ürünün ssini atabilir mi merak ettimde
he yok be satar mıyım onu merak ettim manyetik switch mi diye ondan sormuştumvye alcaksan sat bana 100 fazlasına