Amd34
80+ Silver
c
canlı destekAttığın SS i bana da atsana bir de nereye yazdın?
canlı destekAttığın SS i bana da atsana bir de nereye yazdın?
Benimde yapmadı "elinize gelince iade edin efendim "diyorValla ben yapamadım yapabilen varsa tüm mesajları atsın da biz de yapalım
Şu sonuna kalp koyanlara bir ayar oluyorum yanımda olsa içimize giren Roma mızrağını ona fırlatıcamBenimde yapmadı "elinize gelince iade edin efendim "diyor
ŞAnsa oldu ya çünkü beklemiyordum bi anda ürün iade edildi tak para iade bildirim maili geldiBenimde yapmadı "elinize gelince iade edin efendim "diyor
Takma işlerini yapıyorlar işte emekçi insanlar ne dicenŞu sonuna kalp koyanlara bir ayar oluyorum yanımda olsa içimize giren Roma mızrağını ona fırlatıcam
Bahşiş bırakıp çıkaydın adamaŞAnsa oldu ya çünkü beklemiyordum bi anda ürün iade edildi tak para iade bildirim maili geldi
İşini düzgün yapabilene daha rastlamadım.Takma işlerini yapıyorlar işte emekçi insanlar ne dicen
Hahahah avrad dı çok uzatmadı zaten kapattıTakma işlerini yapıyorlar işte emekçi insanlar ne dicen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahşiş bırakıp çıkaydın adama
Hocam veriyim hesabı destekle siz görüşün yeminle ömründen gitti vermiyorHahahah avrad dı çok uzatmadı zaten kapattı
La ömrümü yedi o destek var ya o destek en az 10 tane değiştirdim bde kapatmıyorlar ben kısmi iade diyom bana ürün gelince 90 gün hakkın var diyorHocam veriyim hesabı destekle siz görüşün yeminle ömründen gitti vermiyor
Bana şansa denk geldi ya zor verir vallaHocam veriyim hesabı destekle siz görüşün yeminle ömründen gitti vermiyor
Desteğin ismi neydi hocam bana sonu Ahmad'lı adam geliyor vurucam kafalarına.La ömrümü yedi o destek var ya o destek en az 10 tane değiştirdim bde kapatmıyorlar ben kısmi iade diyom bana ürün gelince 90 gün hakkın var diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana şansa denk geldi ya zor verir valla
Valla hiç bilmiyorum çok yukarıda kaldı sohbetlr dünden beri kargo ile ilgili bağlanıp duruyomDesteğin ismi neydi hocam bana sonu Ahmad'lı adam geliyor vurucam kafalarına.
Teygake ben mızrağı kabullendim mızıkçılık yapma sanada gircek o 1300tl proDesteğin ismi neydi hocam bana sonu Ahmad'lı adam geliyor vurucam kafalarına.
Bana 1150 girdi hocam 1200'e almıştım 50 TL kredi iadesi aldım size çok girdi bana o kadar girmediTeygake ben mızrağı kabullendim mızıkçılık yapma sanada gircek o 1300tl pro