Amd34
80+ Silver
Mideyi deldi geçti o derece düşünMızrak? Tam olarak bu konu ne hocam? Yani pahalıya mı aldınız ucuza mı aldınız manasında?
Mideyi deldi geçti o derece düşünMızrak? Tam olarak bu konu ne hocam? Yani pahalıya mı aldınız ucuza mı aldınız manasında?
Niye Hocam yani şuan çok daha ucuz mu??? Yada daha iyi bir ürün daha mı ucuzdu sebep?Mızrak bize girdi hocaaa gerisini sen anla.
Biz alırken 1200-1400'e aldık şu an alanların çoğu 600-900'e aldı teşvikle vs.Niye Hocam yani şuan çok daha ucuz mu??? Yada daha iyi bir ürün daha mı ucuzdu sebep?
Yani mızrak bize değil size ...... Geçmiş olsun hocamMideyi deldi geçti o derece düşün
Nasıl hocam? Bende alıcam bir taneBiz alırken 1200-1400'e aldık şu an alanların çoğu 600-900'e aldı teşvikle vs.
Benden geçti gitti bana hediye etti temu 1300-1400 veren düşünsünYani mızrak bize değil size ...... Geçmiş olsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl hocam? Bende alıcam bir tane
Nasıl hediye etti?? Hocam taktik verinde bende alimBenden geçti gitti bana hediye etti temu 1300-1400 veren düşünsün
Msskfnskjdskjdks gelince de bunu dur hele dBenden geçti gitti bana hediye etti temu 1300-1400 veren düşünsün
olsun abi paramı iade almak bile hediye sayılır vergi parası giderdi yoksa üstüne bekledeğim de cabası yollamasa da olur dsasadsdaMsskfnskjdskjdks gelince de bunu dur hele d
Taktik yok bana özel kıyak geçtiNasıl hediye etti?? Hocam taktik verinde bende alim
Daha ne indirimi yapcanBu indirmleri nasıl yapıyoruz bende Aj159 pro 690 tl ye geliyor
link var mı merak ettim mouse u3 tane bir tane switch 35li bir tane anime figürü birde mouse
ne kadarPara iade oluyor felan dediler sevindik o kadar destekle konuştum övgüler yağdırdım "size elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi birkaç dakika gitti geldi birşeyler ayarladım dedi kabul ediyor musunuz dedi evet dedim sonra mesaj geldi "iade talebiniz alınmıştır" verecez artık iadeye yapacak bir şey yok