Sizce aj099 varken alınır mı apex riske gerek var mı?(320 e aldım ajyi)Bende en kötü standını kullanırım
Sizce aj099 varken alınır mı apex riske gerek var mı?(320 e aldım ajyi)Bende en kötü standını kullanırım
encoder sıkıntılı biraz arada çok hafif deysen bile scroll döndü olarak algılıyor bi tane atıyosıkıntısı ne
Hatta uyumlu olduğunu bilsem satılsa mesela sadece mavi rengin standını alıcam dmamfksBende en kötü standını kullanırım
Apex daha iyi alınabilir. 159P ve 159PRO versiyonları da güzelSizce aj099 varken alınır mı apex riske gerek var mı?(320 e aldım ajyi)
bildiğim kadarıyla gümrüğe giriş tarihine bakılıyor.Beyler şimdi bir şey soracağım. Şimdi aylık yurtdışı ürün alım sınırı 5 değil mi? Peki bu 5 sınırı nasıl belirleniyor. o ay içinde alınıp gelen ürüne mi bakıyorlar. Yoksa sipariş tarihine mi bakıyorlar hiç anlamadım
Reis iptalle filan uğraşma ekstaradan paran varsa apex i de al aj099 parasına göre çok iyi TR de aynı fiyata ofis mouse u filan var. Çok takma aj099 da işini görür.Sizce aj099 varken alınır mı apex riske gerek var mı?(320 e aldım ajyi)
Eyvallah o zaman yırtıyorum galibabu apex için grip tape öneriniz var mı ?
bildiğim kadarıyla gümrüğe giriş tarihine bakılıyor.
İndirime düşse alacam da düşmüyor 159larApex daha iyi alınabilir. 159P ve 159PRO versiyonları da güzel
gelen bırı olsa bı baksa meraktan olcezBu takılma konusunu direk Ajazaa soran oldu mu çünkü ordaki bilgiler de güncellenmiş mcu royuan olarak
Grip tape çıkıyor zaten yanında?bu apex için grip tape öneriniz var mı ?