Sıkıntılı gelirse iade edersiniz AliExpress olsaydı ürün sizde kalır üstüne paranız iade olurdu Temu'da işler nasıl olur bilmiyorum.sıkıntılı gelebiliyor yani apex
sıkıntılı gelebiliyor yani apex
satış stratejisi adamlar baktılar türkler stokları yam yam gibi eritiyorBu Apex neden Pro'dan daha ucuza stoğa giriyor?
O zaman kendi sitelerinde neden 70-80 dolardan satıyorlarBence ondan dolayi prodan ucuza satiyolar yoksa hicbir mantigi yok ucuza satmanin
Çok güzel bir mouse ama kronik sıkıntılı olduğundan ucuza bize kakalıyorlar olabilirBence ondan dolayi prodan ucuza satiyolar yoksa hicbir mantigi yok ucuza satmanin
Geçer hocam zaten geçmeyecek tutarı temu sipariş vermene izin vermiyor kısıtlaması varHocam gümrükten geçer mi 4 saatte iptal etmeyecemde.
Sorun şu 1K'da bile kullanılamıyor diyenler var ben okeyim 8K kullanamayıp 1K'da kullanmaya ama 1K'da bile kullanamazsam çöpe atar geçerim fareyi.Çok güzel bir mouse ama kronik sıkıntılı olduğundan ucuza bize kakalıyorlar olabilir
Bende en kötü standını kullanırımEkran için istiyorum ben proyla aynı fiyata da denk gelse 1500 de olsa alacağım da bi kere denkleşemedim meretle
Önceki stoklardan sipariş edenlerin ki gelsede yorum yapsa keşke fare içinSorun şu 1K'da bile kullanılamıyor diyenler var ben okeyim 8K kullanamayıp 1K'da kullanmaya ama 1K'da bile kullanamazsam çöpe atar geçerim fareyi.