Amd34
80+ Silver
En erken bize gelecek yine o da 1.5 haftayı bulurgelen bırı olsa bı baksa meraktan olcez
En erken bize gelecek yine o da 1.5 haftayı bulurgelen bırı olsa bı baksa meraktan olcez
İddiaya girerim benimki 2.5 haftaya gelecek Temu'nun kargo sistemi leş.En erken bize gelecek yine o da 1.5 haftayı bulur
cevap için sağol hocam ben o ayrıntıya dikkat etmemişimGrip tape çıkıyor zaten yanında?
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır iptal edemiyorum zaten apex düşerse alcam saolReis iptalle filan uğraşma ekstaradan paran varsa apex i de al aj099 parasına göre çok iyi TR de aynı fiyata ofis mouse u filan var. Çok takma aj099 da işini görür.
Peki hocam Logitech G305 mi yoksa bu mu daha iyidir?İhtiyaci olan için süper ürün %20 kuponla bedavaya geliyor denilebilir. kablosuz şarjlı 3950 sensörlü trde muadiller çok uçuk fiyat olunca revaçta olması normal hocam.
Temu değil aslında aras kargo laneti mng olunca hızlı geliyorİddiaya girerim benimki 2.5 haftaya gelecek Temu'nun kargo sistemi leş.
Hocam ben amazondan aldığım zaman apex yorumlarına bakmıştım. connection lost gibi bir kac yorum yapmıstı yabancılar. Amazonda tek kötü yorumlu fare apex versiyonuydu. 30 euro sınırı girmeden önce satın aldım kendi faremi.Bu takılma konusunu direk Ajazaa soran oldu mu çünkü ordaki bilgiler de güncellenmiş mcu royuan olarak
Rica ederim hayırlı olsun iyi günler de kullanTamamdır iptal edemiyorum zaten apex düşerse alcam saol
Yahu 6 gündür uçağa gidiyor nakilde fare ne Aras'ından bahsediyorsun belirtiyim MNG getirecek yazıyor.Temu değil aslında aras kargo laneti mng olunca hızlı geliyor