aha aynısı bende şuan kanka bakalımHussein Mohamed Hussein geldi umarım verir credit olarak kupon var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
İng yazıyorum .d
Olum 15 yerde aynı anda konuştukları için yavaşlarmış şu an kontrol ediyo benimkini yersrnaha aynısı bende şuan kanka bakalım
ne sanıyon kanka her kişiye 1tane temsilci olsa bu adamlar tüm parası temsilcilere verirOlum 15 yerde aynı anda konuştukları için yavaşlarmış şu an kontrol ediyo benimkini yersrn
Bot değil NPC SHSJJSJShocam dalga mı geçiyon bu nasıl tutuyo SDFUJIHSJDUNBSDFG
Mesaj otomatik birleştirildi:
allah çarpsın bunlar galiba bot
kanka bana tamam dedi 111tl için talep ettim kabul olmasını bekliyoz dedi bu beniş mi kekliyo yoksa sendede öyle miydi111tl krediyi kolayca veriyolar
Doğru hocam da 1 kişiyi hızlı hızlı da halledebilirlerne sanıyon kanka her kişiye 1tane temsilci olsa bu adamlar tüm parası temsilcilere verir
111tl h.okanka bana tamam dedi 111tl için talep ettim kabul olmasını bekliyoz dedi bu beniş mi kekliyo yoksa sendede öyle miydi
verdi aknkab ana 111tl adama namaz vaktim geçiyo dedim allah kabul etsin dediOlum 15 yerde aynı anda konuştukları için yavaşlarmış şu an kontrol ediyo benimkini yersrn
bi hesapta 111 geldi diğer hesabımdaki 5 kredi bekliyor. 5 kredi olanı daha önce yapmıştım111tl h.o
Veriyorum dedi kabul ettim 111aha aynısı bende şuan kanka bakalım